Glitterryggsäck för moderiktiga blå tjejer
Paljettryggsäck för flickor
227,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Paljettryggsäck för flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Om din lilla älskling redan är på väg till dagis eller förskola är det dags att köpa henne denna fina glitterryggsäck för flickor. Paljettdekorationerna på denna väska kommer att glädja din lilla flickas ögon, vilket gör den till ett utmärkt val för hennes födelsedagspresent.
Matériau

PU

Capacité

20 – 35 Litre

Matériel Doublure

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Paljettryggsäck för flickor

Den glittriga ryggsäcken för flickor är en helt bedårande och glittrande accessoar som kommer att få din lilla prinsessas ögon att lysa. Med sin unika design och högkvalitativa finish är den här ryggsäcken både praktisk och snygg. Ryggsäcken är tillverkad av slitstarkt material och kommer att stå pall för vardagens påfrestningar.

Den har en kraftig dragkedja och justerbara axelremmar för en bekväm passform. Den perfekta storleken på denna ryggsäck gör att ditt barn kan bära alla sina nödvändigheter utan att känna sig skrymmande.

Rymlig ryggsäck för flickor

Den här ryggsäcken för flickor är utformad för att rymma ditt barns anteckningsböcker, pennfodral och andra små skoltillbehör. Den innehåller tillräckligt med utrymme för att bära allt hon behöver till skolan.

Den glittriga ryggsäcken för flickor är en trendig och praktisk modeaccessoar som kommer att glädja alla små flickor.

Den här ryggsäcken är designad med högkvalitativa material och erbjuder exceptionell hållbarhet för att klara ditt barns dagliga äventyr. Ryggsäckens design är helt underbar, med glittrande paljetter över hela väskan.

Glitter-ryggsäck för flickor

Den här glitterryggsäcken för tjejer har en dragkedja som håller din loulous saker säkra. Den har också vadderade, justerbara axelremmar så att hon kan bära den bekvämt.

Paljetterna är arrangerade för att skapa en bländande regnbågseffekt som fångar blicken hos alla som ser den.

Ryggsäcken finns i en rad olika färger, så att ditt barn kan välja den som passar dem bäst.