Rosa enhörningsryggsäck för förskoleflickor med flerfärgade effekter
Tjejryggsäck pop enhörning
488,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Tjejryggsäck pop enhörning

488,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Ryggsäcken unicorn pop är ett måste för små flickor som älskar enhörningar. Med sina klara färger och roliga design är ryggsäcken perfekt för att bära med sig allt som behövs under skoldagen.
Matériau

Silicone, Polyester

Type de fermeture

Zipper

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Tjejryggsäck pop enhörning

Ryggsäcken Unicorn Pop Girl är en bedårande och praktisk accessoar som är särskilt utformad för små flickor som älskar enhörningar och magi. Den här ryggsäcken är den perfekta följeslagaren för ditt barn under de första åren i skolan.

Den här ryggsäcken är inte bara slitstark, utan också mycket bekväm att bära. Designen på ryggsäcken för enhörningspopflickor är helt charmig.

Färgstark och originell

Ryggsäcken kindergarten backpack girl unicorn pop är en viktig accessoar för små flickor som älskar enhörningar och magi. Din lilla prinsessa kommer att vara stolt över att bära sina tillhörigheter med denna färgglada och originella ryggsäck. Ryggsäcken är tillverkad av tålig polyester, vilket gör den robust och hållbar.

Den är tillräckligt rymlig för att rymma alla viktiga skoltillbehör som ditt barn behöver för dagen, inklusive favoritmellanmålet eller vattenflaskan. Beställ Nursery Girl Pop Unicorn Backpack nu för att göra din lilla flicka glad varje dag.

Rosa enhörningsryggsäck för förskoleflickor med flerfärgade effekter

Ett riktigt blickfång

Ryggsäcken Pop Unicorn Girl Nursery Backpack är en helt bedårande och praktisk ryggsäck som kommer att glädja små flickor som är fans av den magiska enhörningen. Med sin ljusrosa klänning och leende enhörningsansikte på framsidan är den här ryggsäcken perfekt för att ge skoldagen lite extra glitter.

Kort sagt, om din lilla flicka älskar allt som är glänsande och gulligt, då är Girls Pop Unicorn Nursery Backpack definitivt ett av de bästa valen du kan göra som väska för att följa med din lilla flicka till skolan eller på enstaka utflykter.