En grön ryggsäck med ett sött renansikte för flickor. Djurets ansikte är beige och brunt. Den har ett handtag på ovansidan och två axelremmar på baksidan.
Dagisryggsäck för flickor i form av en söt grön ren
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Dagisryggsäck för flickor i form av en söt grön ren

306,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Cute Green Reindeer Kindergarten Backpack for Girls är en väska som passar tjejer som vill vara moderiktiga och iögonfallande. Väskan har en mycket söt silhuett i en solig grön färg som passar perfekt till alla outfits.
Matériau

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Dagisryggsäck för flickor i form av en söt grön ren

Den är tillverkad av kvalitet superior material för att säkerställa en varaktig och exceptionell användarupplevelse. Dess perfekta storlek ger tillräckligt med utrymme för att rymma olika skolverktyg som böcker, ett anteckningsblock etc., så att du alltid kan vara organiserad.

De vadderade axelremmarna omfamnar perfekt din rygg utan att skada den och ger excellent komfort under hela användningen av väskan.

En söt djurdesign!

Den här magnifika väskan till tillbaka dagisflickan i form av en söt grön ren är perfekt för alla små flickor som drömmer om att bära sin eleganta och charmiga stil. Den är tillverkad av fast tyg som anpassar sig perfekt till unga resenärers storlek och vikt och ger ett enastående skydd mot solstrålar och fukt. Dragkedjan glider på imponerande smidigt och lovar optimal säkerhet för dina dyrbara tillhörigheter.

Dessutom har den ett huvudfack där du enkelt kan förvara viktiga saker som skolböcker, pennor och viktiga dokument. Slutligen har denna design innovativa även en matchande fodrad insida som ger ännu mer komfort samtidigt som den ger din unga fashionista en super chic look.

En grön ryggsäck med ett sött renansikte för flickor. Djurets ansikte är beige och brunt. Den har ett handtag på ovansidan och två axelremmar på baksidan.

Den perfekta ryggsäcken!

Den underbara ryggsäcken för flickor i form av en söt grön ren är ett måste för att komplettera din lilla prinsessas look! De omsorgsfullt gjorda sömmarna är strong och garanterar en lång livslängd.
Det härliga mönstret av en söt ren och de nyckfulla, glada färgerna ger en ännu mer magisk touch till denna oöverträffade produkt.

Den imposing kapaciteten inkluderar innerfickor som är tillräckligt rymliga för att hon ska kunna stoppa in sin skolutrustning och andra viktiga saker som sina böcker, pennor, läroböcker, anteckningsböcker. Justerbara axelremmar gör väskan bekväm att bära.