Enhörningsryggsäck i plysch för flicka på bord med väckarklocka
Enhörningsryggsäck i plysch för flickor
340,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Enhörningsryggsäck i plysch för flickor

340,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna bedårande ryggsäck i lurvig plysch för flickor är den perfekta födelsedagspresenten till små flickor. Tack vare det underbara enhörningsmotivet blir det den bästa skolväskan din dotter någonsin haft! Det övre handtaget gör att du också kan bära ryggsäcken för hand om du behöver. Tillverkningskvaliteten är utmärkt, med starka sömmar och en omsorgsfull finish.
Tranche d'âge

4 à 12 ans

Matériau

Polyester

Poids

0.26kg

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Enhörningsryggsäck i plysch för flickor

Den mjuka ryggsäcken med enhörningsmönster för flickor är en bedårande och funktionell accessoar som kommer att glädja alla små prinsessor. Ryggsäckens design är helt enkelt magisk.

Den föreställer en färgglad och glad enhörning med regnbågsman och glittrande horn. De snygga detaljerna och klara färgerna ger ryggsäcken en touch av nyckfullhet och elegans, vilket gör den perfekt för små flickor som älskar sagor och fantastiska varelser. Ryggsäcken har också gott om förvaringsutrymme.

Rymlig ryggsäck för flickor

Den här ryggsäcken för tjejer har en dragkedjeöppning för enkel öppning och stängning. Insidan är tillräckligt rymlig för att rymma hennes lunchlåda, böcker, pennfodral etc.

Ryggsäcken med enhörningsmönster i plysch för flickor är en bedårande och praktisk modeaccessoar som kommer att tilltala alla små flickor som älskar enhörningar.

Ryggsäcken är tillverkad av mjuk och fluffig plysch, vilket gör den mycket bekväm att bära på ryggen. Den har en färgglad och lekfull design med en vit enhörning, stjärnor och regnbågar. Den här ryggsäcken är perfekt för skolutflykter, sportaktiviteter eller familjeresor.

Enhörningsryggsäck i plysch för flicka på bord med väckarklocka

Enhörningsryggsäck för flickor

Din dotter kommer att vara stolt över att bära sin nya girls unicorn backpack till skolan eller på resor. Dessutom är den tillverkad i mjukt plyschmaterial som hon aldrig kommer att vilja ta av sig.

Den har tillräckligt med utrymme för skolmaterial, snacks, leksaker eller ett klädbyte. Huvudfacket är rymligt och lättåtkomligt tack vare den robusta dragkedjan.

Axelremmarna är lätta att bära

De vadderade axelremmarna är justerbara för att passa barnets storlek och ger optimal komfort när du bär ryggsäcken.