En svart ryggsäck med ett sött renansikte för flickor. Djurets ansikte är beige och brunt. Den har ett handtag på ovansidan och två axelremmar på baksidan.
Dagisryggsäck för flickor i form av en söt svart ren
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Dagisryggsäck för flickor i form av en söt svart ren

306,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna ryggsäck för förskolan är en söt och funktionell accessoar som kommer att glädja små flickor. Dess renform ger den en magisk touch, medan de högkvalitativa materialen ger optimal hållbarhet och skydd. Justerbara axelremmar och en vadderad ryggpanel ger en bekväm passform, medan framfickan med dragkedja och de invändiga facken är perfekta för att hålla ordning på saker och ting.
Matériau

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Dagisryggsäck för flickor i form av en söt svart ren

Den moderliga ryggsäcken för flickor i form av en söt svart ren är den perfekta följeslagaren för ditt barn under hennes första år i skolan.

Med sin bedårande design och mjuka blå färg kommer denna ryggsäck att fånga din lilla flickas fantasi och lägga till en charmig touch till hennes outfit.

En söt djurdesign!

Den här dagisryggsäcken för flickor är formad som en söt svart ren. Den är designad med kvalitet superior material, som är mjuka och resistenta mot rivsår. Den unika och roliga designen kommer garanterat att väcka uppmärksamhet och glädja din lilla prinsessa.

Ryggsäcken har ett rymligt huvudfack idealiskt för böcker, skolmaterial och andra viktiga saker. De vadderade axelremmarna är justerbara för att ge ytterligare komfort och ryggen är också vadderad för optimalt stöd . Ryggsäcken är utrustad med robusta dragkedjor och förstärkta sömmar för lång livslängd. Denna söta och bekväma ryggsäck är perfekt för små flickor som vill se moderiktiga ut och känna sig speciella.

En svart ryggsäck med ett sött renansikte för flickor. Djurets ansikte är beige och brunt. Den har ett handtag på ovansidan och två axelremmar på baksidan.

Den perfekta ryggsäcken!

Den här dagisryggsäcken för flickor är perfekt för små flickor som vill vara moderiktiga och lägga till en touch av fantasi till sin look. Den är formad som en söt svart ren, vilket ger den en unik och rolig stil. Den är tillverkad av mjukt tyg och hållbar och är tillräckligt stor för att rymma din lilla flickas alla nödvändigheter.

De justerbara, vadderade axelremmarna ger optimal komfort och gör att ditt barn kan bära sin väska utan att tröttna. Den robusta dragkedjan och de kraftiga sömmarna ger extra säkerhet och ser till att allt stannar kvar inuti. Denna söta ryggsäck är ett excellent val för små flickor som vill lägga till en touch av stil till sin look.