En gul ryggsäck med ett sött renansikte för flickor. Djurets ansikte är beige och brunt. Den har ett handtag på ovansidan och två axelremmar på baksidan.
Dagisryggsäck för flickor i form av en söt gul ren
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Dagisryggsäck för flickor i form av en söt gul ren

306,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna söta barnväska för flickor i form av en söt ren är perfekt för små äventyrare! Med sin fräscha honungsgula färg, söta och mjuka renmotiv och ultramjuka fodrade insida är den här barnväskan perfekt för att följa med din lilla flicka överallt.
Matériau

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Dagisryggsäck för flickor i form av en söt gul ren

Den specialdesignade formen omsluter bekvämt hennes axlar när hon bär väskan och framfickan ger snabb åtkomst till nödvändiga föremål som kartor eller flingor.

Tillverkad av mjukt tyg och mjuk frotté ger den optimalt skydd mot stötar och erbjuder tillräckligt med utrymme för allt du behöver.

En söt djurdesign!

Den söta dagisryggsäcken med gul ren för flickor är ett alternativ atypiskt, elegant och hållbart för att göra livet enklare för mammor och deras döttrar. Ryggsäcken har ett lätt och resistent tyg som innehåller ett integrerat vadderat handtag som ger ett enkelt grepp.

På framsidan finns en charmig design i form av en söt gul ren som alla små prinsessor kommer att älska. Designen retro modern inkluderar även en rem justerbar som gör att föräldrar kan justera väskans höjd för att skapa personlig komfort perfekt var ni än går tillsammans. De stora innerfacken erbjuder gott om utrymme för att förvara din prinsessas viktigaste tillhörigheter utan krångel.

En gul ryggsäck med ett sött renansikte för flickor. Djurets ansikte är beige och brunt. Den har ett handtag på ovansidan och två axelremmar på baksidan.

Den perfekta ryggsäcken!

Den här söta gula ren-ryggsäcken för dagis för flickor är lösningen ideal för unga flickor som gillar att känna sig speciella. Med sin söta och delikata form låter denna ryggsäck din lilla prinsessa visa upp sin unika karaktär varje gång hon använder den. Den här polyvalenta och bekväma väskan är tillverkad av kvalitetsmaterial och erbjuder god hållbarhet och en attraktiv look för åratal av härlig stil.

>

Det breda vadderade handtaget är skönt att ta på och gör den lätt att bära, medan den stora, kraftiga dragkedjan ser till att dina tillhörigheter är säkra på skolresor eller långa helger.