En blå ryggsäck med ett sött renansikte för flickor. Djurets ansikte är beige och brunt. Den har ett handtag på ovansidan och två axelremmar på baksidan.
Dagisryggsäck för flickor i form av en söt blå ren
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Dagisryggsäck för flickor i form av en söt blå ren

306,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna dagisryggsäck för flickor är en söt och funktionell accessoar. Den mjuka renformen i plysch och den ljusblå färgen ger den en festlig och charmig look. Tyget är robust och slitstarkt och ger optimalt skydd för böcker, anteckningsböcker och annat skolmaterial. Axelremmarna är vadderade för extra komfort och framfickan ger enkel åtkomst till småsaker.
Matériau

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Dagisryggsäck för flickor i form av en söt blå ren

Ryggsäcken för flickor i form av en söt blå ren är den perfekta följeslagaren för ditt barn under hennes första år i skolan.

Med sin bedårande design och mjuka blå färg kommer denna ryggsäck att fånga din lilla flickas fantasi och lägga till en charmig touch till hennes outfit.

En söt djurdesign!

Den här förtjusande dagisryggsäcken för flickor är ett underbart sätt att bära din lilla prinsessas alla nödvändigheter. Den är formad som en söt groda med mjuka öron. Färgen blå är fräsch och gaie, och blixtlåset är lätt att öppna och stänga.

De remmarna är justerbara för att passa ditt barns storlek och ryggen är vadderad för extra komfort. Huvudfacket är rymligt och erbjuder tillräckligt med utrymme för att rymma allt ditt barn behöver för skolan och utomhusaktiviteter. Denna söta och färgglada ryggsäck kommer garanterat att bli din lilla flickas bästa kompis vart hon än går!

En blå ryggsäck med ett sött renansikte för flickor. Djurets ansikte är beige och brunt. Den har ett handtag på ovansidan och två axelremmar på baksidan.
70421-04a1f7.jpeg

Den perfekta ryggsäcken!

Den här dagisryggsäcken för flickor är söt och rolig. Den är formad som en blå ren med ljusa ögon. Öronen är mjuka och ansiktet riktigt sött. Dragkedjan glider lätt på och yttertyget är hållbart och fläckresistent.

Invändigt finns ett stort huvudfack för förvaring av böcker och anteckningsböcker samt en liten ficka för pennor och andra skoltillbehör. Remmarna är justerbara och vadderade för extra komfort och botten är förstärkt för ökad hållbarhet. Den här ryggsäcken är perfekt för tjejer som vill gå till skolan med stil och elegans.