En rosa ryggsäck med ett sött nallebjörnsansikte för flickor. Djurets ansikte är vitt och brunt. Den har ett handtag på ovansidan och två axelremmar på baksidan.
Förskoleryggsäck för flickor i form av en söt rosa nallebjörn
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Förskoleryggsäck för flickor i form av en söt rosa nallebjörn

306,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna söta rosa dagisryggsäck med nallebjörn för flickor är perfekt för att följa med din lilla prinsessa vart hon än går. Dess mjuka, bedårande form ger den en unik, söt stil som säkert kommer att uppskattas av alla som ser den.
Matériau

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Förskoleryggsäck för flickor i form av en söt rosa nallebjörn

Tillverkad med kvalitet material superior, är det en robust och hållbar produkt som erbjuder optimalt skydd för ditt barns känsliga innehåll, såsom deras anteckningsböcker.

Dessutom erbjuder den vadderade designen excellent stöd i ryggen och de justerbara axelremmarna garanterar excellent stöd i ryggen

Den vadderade designen ger dessutom excellent ryggstöd och de justerbara axelremmarna garanterar komfort.

En söt djurdesign!

Den söta rosa nallebjörnsformade ryggsäcken för barn är en härlig lekfull och elegant ryggsäck som erbjuder exceptionell funktionalitet. Det här lilla underverket är tillverkat av hållbart tyg som motstår fläckar och har tjocka, justerbara axelremmar som passar barnets storlek.

Den söta rosa teddybjörnsstilen kommer att glädja alla fina flickor och kompletterar perfekt deras vardagsoutfits. En dragkedja ger enkel åtkomst till det som finns inuti väskan och håller ditt barns alla tillhörigheter säkra och skyddade från väder och vind.

Den perfekta ryggsäcken!

Den här nallebjörnsryggsäcken för dagis för flickor är lika söt som den är rolig! Din lilla flicka kommer att älska att bära sina saker säkert vart hon än går! Ryggsäcken är tillverkad av material av överlägsen kvalitet, är lätt och hållbar och den vädersäkra designen garanterar dig många års användning.

Ryggsäckens lätta och hållbara gör den lätt att bära

Det som gör den åtråvärd är dock dess glada pastellrosa färg och en leende teddybjörn på framsidan av väskan. Ryggsäcken har justerbara axelremmar för perfekt passform för din prinsessas axlar.