Ryggsäck med nallebjörn för flicka som bärs av en flicka i ett hus
Ryggsäck med nallebjörn för flickor
340,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Ryggsäck med nallebjörn för flickor

340,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Om din lilla flicka älskar teddybjörnar kommer hon säkert att falla för denna fina teddybjörnsryggsäck för flickor. Det är en skolväska för barn med en teddybjörn på framsidan. När hon bär den här väskan kommer det att kännas som om hennes favoritleksak följer med henne till skolan.
Matériau

Nylon

Poids

0.3kg

Composition du Matériau

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Ryggsäck med nallebjörn för flickor

Teddybjörnsryggsäcken för flickor är en bedårande och funktionell accessoar som kommer att tilltala alla små flickor. Ryggsäcken är noggrant utformad för att erbjuda den perfekta kombinationen av stil, komfort och funktionalitet.

För det första är designen på denna ryggsäck helt charmig. Den har en teddybjörn fäst på framsidan av väskan, vilket ger en lekfull och söt touch.

Attraktiv ryggsäck för flickor

Tack vare det attraktiva utseendet på denna flickryggsäck, kommer din loulou att vilja ta den med sig hela tiden. Det är en underbar presentidé som hon kommer att älska på sin födelsedag.

Teddybjörnens ryggsäck för flickor är en bedårande och praktisk accessoar som varje liten flicka kommer att älska.

Den här ryggsäcken är designad med stor uppmärksamhet på detaljer för att ge en unik upplevelse för varje barn.

Skolryggsäck för flickor

Den här ryggsäcken för tjejer har gott om plats för böcker, anteckningsböcker, pennfodral och mycket mer. Den har även två sidofickor för vattenflaska och paraply.

Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa, slitstarka och hållbara material för att säkerställa långvarig användning.

Den har ett stort, rymligt huvudfack som rymmer alla din lilla flickas nödvändigheter, såsom böcker, leksaker, snacks och mycket mer.