Moderiktig rosa ryggsäck med kattmönster för flickor
Ryggsäck med kattmönster för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Ryggsäck med kattmönster för flickor

284,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vi har denna ryggsäck med kattmönster för tjejer så att ditt barn kan bära alla sina tillbehör. Den är lätt och kan plattas till för enkel transport och förvaring. Denna ryggsäck med kattmönster finns i rosa och kommer garanterat att falla ditt barn i smaken.
Matériau Principal

Nylon

Poids

0.25 kg

Composition du matériau

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Ryggsäck med kattmönster för flickor

Ryggsäcken med kattmönster för flickor är en bedårande och funktionell accessoar som ditt barn garanterat kommer att älska. Med sin söta design och exceptionella kvalitet är det en långvarig investering som kommer att uppskattas i många år framöver.

Ryggsäcken med kattmönster för flickor är en söt men praktisk accessoar som kommer att glädja små kattälskare. Med sin originella och lekfulla design passar den här ryggsäcken perfekt för unga tjejer som letar efter ett snyggt resesällskap.

Justerbar ryggsäck för flickor

Den här ryggsäcken för flickor kan anpassas efter ditt barns kroppsbyggnad tack vare de justerbara remmarna. Dessutom är den mycket lätt och kommer inte att hindra din dotter på något sätt.

Med sin originella, lekfulla design är den här ryggsäcken perfekt för att följa med ditt barn på alla hennes äventyr.

Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och är robust och slitstark, vilket gör den idealisk för daglig användning.

Ryggsäck för flicka som gåva

Den här tjejryggsäcken är en fin present att ge vid olika evenemang, t.ex. en födelsedagsfest. När den blir smutsig kan du dessutom tvätta den för hand eller i maskin.

Ryggsäcken har justerbara axelremmar för en bekväm, personlig passform, samt ett praktiskt bärhandtag för enkel bärbarhet.

Den är också lätt och enkel att bära, vilket gör den till ett perfekt val för skolresor, resor eller utomhusaktiviteter.