Rosa musikalisk lekmatta för barn med rektangulär matta och hängande leksaker
Musikalisk inlärningsmatta för bebisar med dinosauriedesign
568,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Musikalisk inlärningsmatta för bebisar med dinosauriedesign

568,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna dinosauriemönstrade musikaliska lekmatta för spädbarn är en innovativ och attraktiv produkt som erbjuder en mängd möjligheter till lärande och underhållning för ditt lilla barn. Barnet kan leka med ljud, texturer och färger från de olika elementen som utgör denna lekmatta, antingen på magen eller på ryggen.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Musikalisk inlärningsmatta för bebisar med dinosauriedesign

De färgglada dinosauriedesignerna kommer säkert också att fånga ditt nyfikna barns öga. Dessa förhistoriska varelser avbildas i klara färger som stimulerar barnets syn samtidigt som de ger en fantastisk lekfull showcase.

Den här musikstimuleringsmattan är inte bara ett utmärkt verktyg för att stimulera ditt barns sensoriska och motoriska utveckling, utan är också ett mycket attraktivt dekorativt inslag i ditt barns rum.

En interaktiv leksak

Den här musikaliska stimulansmattan är det perfekta tillbehöret för att stimulera ditt barns sensoriska och motoriska utveckling. Den fantastiskt vackra mattan är speciellt utformad för att glädja ditt barns sinnen med sin mjuka melodi, färgglada mönster och förhistoriskt inspirerade design.

Det som gör denna lekmatta speciell är dess interaktiva aspekt. Barnet kommer att bli förtjust över den mjuka, lugnande melodin som spelas av de inbyggda högtalarna när du trycker på vissa dinosaurieformade mönster som finns utspridda runt mattan.

En bekväm lekmatta för barnet

Den här lekmattan är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder ultimat komfort för ditt barn när det vilar eller leker. Den tjocka stoppningen ger en mjuk och behaglig yta under små fötter när de utforskar sin omgivning. Den generösa storleken på mattan gör också att ditt barn kan sträcka ut sig och utforska utan begränsningar.

Lekmattan har också en halkfri yta undertill för att garantera ditt barns säkerhet när det börjar utforska hur det är att rulla runt och krypa.