Lekmatta för små flickor. Bra kvalitet och mycket originell
Lekmatta för små flickor
511,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Lekmatta för små flickor

511,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

När bebisar växer blir de allt skickligare på att utforska sin omgivning. För att hjälpa dem i deras upptäckter rekommenderas denna lekmatta för små flickor! Det är en leksak för tidigt lärande som kan stimulera din lilla flickas många sinnen.
Matériau

plastique ABS + tissu

Recommande L'âge

0 à 24 mois

Sexe

Unisexe

Batterie

3×1.5V AA (non incluse)

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Lekmatta för små flickor

Sammantaget är den lilla flickans lekmatta en högkvalitativ produkt som erbjuder ditt barn en bekväm och säker plats att leka och ha roligt på.

Med sin bedårande design, praktiska egenskaper och fördelar för ditt barns utveckling är det ett köp du inte kommer att ångra.

Färgglad lekmatta för flickor

Den här lekmattan för flickor har 4 djurformade skallrande leksaker, ett tangentbord med LED-ljus och musikpiano samt en båge. Den är färgad med klara färger för att fånga din dotters uppmärksamhet.

Designad med högkvalitativa material erbjuder denna matta en mjuk, bekväm yta för att leka i timmar utan att bli trött.

Med sina generösa mått erbjuder den tillräckligt med utrymme för ditt barn att sträcka ut sig och leka så mycket hon vill.

Lekmatta för små flickor. Bra kvalitet och mycket originell
0-7e82c8.jpeg

Rymlig lekmatta för spädbarn

mattan är tillräckligt stor för att ge ditt barn tillräckligt med utrymme. De hängande leksakerna kan tas bort så att ditt barn kan leka med dem hemma eller i bilen.

Designen på den lilla flickans lekmatta är helt enkelt bedårande. Den är utsmyckad med färgglada, lekfulla mönster som ditt barn garanterat kommer att älska.

De klara färgerna och de roliga mönstren kommer att stimulera ditt barns fantasi och uppmuntra henne att utforska världen omkring sig.