Tandskallra med musik för flicka leksak av en liten flicka
Musikalisk skallra för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Musikalisk skallra för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Börjar ditt barn få sina första tänder? Då är det dags att ge henne denna söta skallra med musik för flickor. Det är en bedårande leksak som hon kommer att älska tack vare det magiska ljudet den ger ifrån sig. Genom att tugga på den kommer ditt barn också att kunna lindra smärtan hon känner.
Recommande L'âge

0 à 36 mois

Type de plastique

ABS

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Musikalisk skallra för flickor

Skallran med musik för flickor är en innovativ och praktisk leksak som är särskilt utformad för att lugna spädbarns känsliga tandkött när de tuggar. Denna produkt kombinerar både de lugnande fördelarna med musik och den lindring som tuggandet ger.

Den mjuka, lugnande musiken hjälper till att lugna och distrahera ditt barn medan det tuggar, vilket ger extra komfort.

Musikalisk skallra för flickor

Få slut på ditt barns smärtskrik med denna flickskallra när hon håller på att få tänder för första gången. Denna söta och praktiska leksak hjälper till att lugna ditt barns nerver med sin musik.

Skallran med musik för flickor är den perfekta leksaken för barn som håller på att få tänder. Den är utformad för att lindra barnets värk och irriterade tandkött samtidigt som den ger en rolig och njutbar upplevelse.

Söt och bedårande skallra för flickor

Den här flickskallran har utformats i en tecknad design för att göra den lätt för ditt barn att ta till sig. Ditt barn kommer genast att vilja stoppa den i munnen för att knapra.

Skallran är tillverkad av högkvalitativa material som är BPA- och ftalatfria, vilket gör den säker för spädbarn. Skallrans design är mycket tilltalande för små flickor.

Den är tillverkad av högkvalitativa material och är fri från BPA och ftalater, vilket gör den säker för spädbarn

Den har en ergonomisk form som är lätt för små händer att greppa och hantera. De klara färgerna och de söta mönstren drar till sig bebisars uppmärksamhet och stimulerar deras nyfikenhet.