Babyklocka i vit rotting
Handklocka i rotting för spädbarn
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Handklocka i rotting för spädbarn

522,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna handklocka i rotting är perfekt för småbarn. Den är tillverkad av naturmaterial och har ett mjukt rottinghandtag som gör den lätt för små händer att greppa och hantera. Ljudet från klockan är mjukt och lugnande och hjälper till att lugna och underhålla barnet.
Matériau

Bois

Age recommandé

0 – 12 mois

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Handklocka i rotting för spädbarn

Handklockan i rotting är ett lekfullt och charmigt tillbehör som är speciellt utformat för att stimulera ditt barns sinnen. Klockan har ett ergonomiskt handtag som passar små händer och är lätt för ditt barn att greppa och manipulera.

Den har också en liten rottingboll som hänger i ett snöre och ger ifrån sig ett mjukt, lugnande ljud när ditt barn skakar eller klirrar på den.

Att väcka sinnena

Den här charmiga handklockan i rotting är det perfekta sättet att stimulera ditt barns sinnen. Det mjuka och naturliga materialet är perfekt för huden, medan den greppvänliga formen är perfekt för små händer. Klockan ger ifrån sig etthärligt ljud när den skakas och uppmuntrar ditt barn attutforska orsak och verkan. Du kommer att älska den.

Lugna ditt barn

Den här vackra handklockan i rotting är den perfekta leksaken för ditt lilla barn. Dess söta rottingdesign kommer att väcka ditt barns intresse, medan det mjuka ljudet från klockan kommer att lugna och stilla honom. Handklockan är tillverkad av naturliga material, så du kan vara säker på att den är säker för ditt barn. Den har den perfekta storleken för små händer att hålla i, och de kommer att älska att skaka den för att höra det lugnande ljudet.