Svart och gul trehjuling i profil, med 3 miniatyrer av denna trehjuling i olika positioner ovanför
Hopfällbar trehjuling med flera positioner för barn från 1 år och uppåt
1647,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Hopfällbar trehjuling med flera positioner för barn från 1 år och uppåt

1647,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna hopfällbara trehjuling med flera lägen för barn från 1 år är en innovativ, ergonomisk produkt som är utformad för att ge småbarn en säker och rolig upplevelse. Trehjulingen är utrustad med flera funktioner som gör den unik och praktisk. Den är också justerbar och lätt att fälla ihop för att spara utrymme och tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Hopfällbar trehjuling med flera positioner för barn från 1 år och uppåt

Den hopfällbara trehjulingen med flera lägen är ett roligt och säkert sätt för småbarn att utveckla sin koordination och balans samtidigt som de upptäcker världen omkring sig. Med sin smarta design, användarvänlighet och höga säkerhetsnivå är den ett perfekt val för alla familjer som är måna om sitt barns välbefinnande.

Tveka inte längre! Ge din lilla utforskare ett spännande äventyr med denna fantastiska trehjuling.

Oöverträffad mångsidighet

Den här trehjulingen är den perfekta lekkamraten för att följa med din lilla äventyrare på hans eller hennes första erfarenheter av mobilitet. Den är designad med omsorg och känsla för detaljer och erbjuder en mängd fördelar och funktioner som gör den till ett perfekt val för barn från ett år och uppåt.

Den anmärkningsvärda aspekten av denna produkt ligger i dess oöverträffade mångsidighet. Den har flera justerbara lägen så att ditt barn kan använda trehjulingen efter sina behov. Du kommer att märka flera möjliga positioner, för att följa ditt barns utveckling.

90330-467c67.jpeg
90330-712429.jpeg

Praktisk vikbar design

Den viktigaste egenskapen som skiljer denna trehjuling från mängden är dess förmåga att enkelt fällas ihop. Tack vare det smarta systemet kan den snabbt fällas ihop för enkel transport eller förvaring när den inte används. Praktiskt om du planerar en familjeutflykt eller vill spara utrymme i ditt hem.

Den här hopfällbara trehjulingen är tillverkad av slitstarka och tåliga material och har utformats för att klara intensiv lek och skiftande väderförhållanden. Dess solida struktur garanterar långvarig användning och erbjuder stor hållbarhet.