Moderiktiga lekmattor för flickor i åldern 0-18 månader
Lekmatta för flickor från 0 till 18 månader
511,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Lekmatta för flickor från 0 till 18 månader

511,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Ge ditt lilla barn denna fantastiska lekmatta för att hålla henne underhållen hemma. Om barnet är i åldern 0-18 månader kommer den här leksaken att vara perfekt för henne. Det hänger djurleksaker från bågen för att hålla ditt barn underhållet.
Matériau

Plastique

Recommande L'âge

0 à 24 mois

Sexe

Unisexe

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Lekmatta för flickor från 0 till 18 månader

Den är idealisk för användning hemma, hos mor- och farföräldrar eller på resan och ger ett säkert och bekvämt utrymme för ditt barn att leka och koppla av var hon än är.

Det gör att han kan lära känna skogens djur, och det kommer att följa honom ett tag och också lindra dessa fall.

Bekväm babymatta

Den här lekmattan för små flickor är tjock, mysig och mjuk nog för att hålla ditt barn bekvämt, oavsett om de ligger eller sitter på den. Den är tillverkad av vattentätt ABS-plastmaterial som är lätt att rengöra.

Lekmattan för flickor i åldern 0 till 18 månader är ett viktigt tillbehör för föräldrar som vill erbjuda sin lilla prinsessa en bekväm och säker plats att leka och utforska världen omkring sig.

Den här lekmattan är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk, fluffig och hållbar, vilket ger en bekväm yta för spädbarn som lär sig krypa, rulla och röra sig.

Pianoklaviaturmatta för spädbarn

Pianoklaviaturen på denna lekmatta för små flickor har en blinkande LED-lampa och inbyggda ljud. Det är avtagbart så att ditt barn kan leka med det.

Den är också lätt att rengöra och underhålla, med en vattentät yta som skyddar mot spill och olyckor.

Lekmattan för flickor i åldern 0-18 månader är utrustad med roliga, interaktiva leksaker som uppmuntrar finmotorik och koordination mellan hand och öga.