Tidig inlärningsmatta för små flickor. Rosa färger, bra kvalitet och mycket bekväm.
Tidig inlärningsmatta för små flickor
511,00 kr Select options
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Tidig inlärningsmatta för små flickor

511,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna lekmatta för små flickor har en rad iögonfallande mönster och färger som kommer att fånga ditt barns fulla uppmärksamhet. Den innehåller en rosett med 4 skallror och en spegel, samt ett avtagbart musikpiano. Det är en leksak som uppmuntrar sensorisk utveckling och motoriska färdigheter hos småbarn.
Matériau

Plastique

Sexe

Unisexe

Tranche d'âge

0 – 12 Mois

Batterie

3 x 1.5V AA (non inclus)

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Tidig inlärningsmatta för små flickor

Den tidiga inlärningsmattan för små flickor är ett lekfullt och färgglatt tillbehör som är speciellt utformat för att stimulera den sensoriska, motoriska och kognitiva utvecklingen hos små flickor. Den mjuka och fluffiga mattan ger en säker och bekväm plats där din lilla prinsessa kan utforska, leka och lära. Lekmattan har flera interaktiva aktiviteter och uppmuntrar till utforskande och upptäckande.

Avtagbara hängande leksaker, som skallror, speglar och mjuka plyschleksaker, gör att ditt barn kan utveckla koordinationen mellan hand och öga samtidigt som det har roligt.

Lekmatta för flickor med 5 leksaksskallror

Den här flickans lekmatta har 5 hängande leksaksskallror som är avtagbara. De är bedårande följeslagare som hjälper ditt barn att ha roligt hemma.

Den tidiga lekmattan för små flickor är ett viktigt tillbehör för att stödja ditt barns utveckling.

Designad med mjuka, bekväma material ger denna matta en säker lekplats för ditt barn.

Slitstark lekmatta i plast för flickor

Den här flickans lekmatta är tillverkad av högkvalitativt ABS-plastmaterial. Den är noggrant utformad för att vara tillräckligt robust för att följa med ditt barn under hela dess uppväxt.

Med sina ljusa, attraktiva färger stimulerar denna matta ditt barns sinnen och uppmuntrar henne att utforska sin omgivning. De söta och lekfulla motiven som djur, blommor och stjärnor kommer att förvåna din lilla flicka och väcka hennes nyfikenhet.

Den lilla flickans lekmatta har också avtagbara leksaker som kan hängas ovanför ditt barns huvud.