Rosa hängande pedagogisk leksak för små flickor
Hängande pedagogisk leksak för små flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Hängande pedagogisk leksak för små flickor

397,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna hängande pedagogiska leksak för små flickor är ett tillbehör till vaggan för din lilla bebis. Det är en mobil leksak som du kan hänga över ditt barns spjälsäng för att distrahera och lugna honom. Den består av flera mycket mjuka djurformade gosedjur.
Recommande L'âge

0 à 24 mois

Matériau

Peluche

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Hängande pedagogisk leksak för små flickor

Den hängande pedagogiska leksaken för små flickor är en innovativ produkt som är särskilt utformad för att stimulera den kognitiva, sensoriska och motoriska utvecklingen hos små barn.

Den här hängande pedagogiska leksaken har en mängd färgglada och attraktiva element som kommer att fånga din lilla flickas uppmärksamhet. Varje element är noggrant utformat för att ge en behaglig taktil upplevelse och uppmuntra till utforskning.

Den här hängande pedagogiska leksaken består av en mängd färgglada och attraktiva element som kommer att fånga din lilla flickas uppmärksamhet

Hängande leksak för flickor under 12 månader

Den här hängleksaken för flickor är särskilt utformad för spädbarn i åldern 0 till 12 månader. När den skakas ger den ifrån sig ett roligt ljud som väcker ditt barns hörselsinne.

Den upphängda pedagogiska leksaken för små flickor är ett roligt och pedagogiskt tillbehör som stimulerar småbarns sinnen och uppvaknande.

Designad speciellt för små flickor och består av en uppsättning färgglada och attraktiva leksaker som är upphängda från en stång eller ett stativ. Denna hängande pedagogiska leksak är perfekt för bebisar från födseln till ca 6 månader. Den är utformad för att hjälpa spädbarn att utveckla sin hand-öga-koordination, finmotorik och visuella perception.

Rosa hängande pedagogisk leksak för små flickor
Rosa hängande pedagogisk leksak för små flickor

Lugnande hängande leksak för flickor

Den här hängleksaken för flickor lindrar också ditt barns gråt och får det på gott humör. Den kan anpassas till en liten flickas barnsäng.

Leksakernas ljusa färger och varierande texturer stimulerar också spädbarns nyfikenhet och sensoriska utforskning. Den hängande pedagogiska leksaken för små flickor är enkel att installera och kan fästas var som helst, oavsett om det är ovanför sängen, skötbordet eller barnvagnen.

Den är också lätt att transportera, vilket gör den till en idealisk följeslagare för utflykter med barnet. Leksakerna som ingår i satsen är tillverkade av säkra, giftfria material, vilket garanterar ditt barns säkerhet.