Ett barn och en baby som leker med gåstolen
Interaktiv, musikalisk gåstol för barn
965,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Interaktiv, musikalisk gåstol för barn

965,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Den interaktiva musikaliska gåstolen är den perfekta leksaken för att hjälpa ditt barn att ta sina första steg, samtidigt som den stimulerar barnets sinnen och inlärning. Den har en attraktiv, färgglad design och en rad funktioner som håller dem underhållna. Den robusta ramen ger optimal stabilitet för att hjälpa ditt barn att få självförtroende när det börjar röra sig på egen hand. Hjulen är smart utformade för att göra det enkelt att glida över olika typer av ytor.
Matériau

Plastique

Poids maximum

9 kg

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Interaktiv, musikalisk gåstol för barn

Den interaktiva karaktären hos gåstolen gör den särskilt intressant för nyfikna bebisar. Den är fullpackad med funktioner som är speciellt utformade för att hjälpa ditt barn att lära sig och utveckla sina kognitiva färdigheter. Den innehåller till exempel en skiffer, element som slår på sig själva och upplysta knappar.

Den uppmuntrar till mönsterigenkänning och finmotorik. Det är en perfekt gåstol för bebisar så snart de kan sitta upp själva, och ända tills de lär sig gå.

Attraktiv, rolig design

Den här gåstolen är en lekkamrat som uppmuntrar ditt barns motoriska, sensoriska och kognitiva utveckling, samtidigt som den ger timmar av roligt och lärande.

Den här produkten har en attraktiv, färgglad design som omedelbart kommer att fånga din lilla utforskares uppmärksamhet. Den är utrustad med massor av upplysta knappar som lyser när ditt barn knackar eller trycker på dem. Varje knapp ger ifrån sig roliga, melodiösa ljud som stimulerar hörseln och koordinationen mellan hand och öga.

En mångsidig accessoar för baby

Den är tillverkad av säkra, hållbara material och erbjuder optimal stabilitet för att hjälpa ditt barn att utveckla balans när de står eller börjar gå.

Den interaktiva gåstolen är mångsidig för barn som håller på att lära sig stå och när de är redo att gå självständigt. Det ergonomiska handtaget gör det lätt för barnet att greppa och känna sig säkrare.