Musikmobil för barnsäng med mörkblå bakgrund och baby i barnsäng
Musikalisk mobil för vagga till flicka
166,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Musikalisk mobil för vagga till flicka

166,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vår musikaliska mobil för barnsängar för flickor är ett viktigt tillbehör för att skapa en lugnande och stimulerande atmosfär i din lilla prinsessas sovrum. Mobilen är designad med kärlek och känsla för detaljer och kombinerar både funktionalitet och estetik för att ge ditt barn en unik sensorisk upplevelse. Dessutom är leksakerna löstagbara, vilket är praktiskt när du vill placera dem i den ordning du vill.
Färg

Blå

Material

Plast

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Musikalisk mobil för vagga till flicka

Den musikaliska babymobilen är designad med kärlek och känsla för detaljer, den kombinerar både funktionalitet och estetik för att erbjuda ditt barn en unik sensorisk upplevelse.

Den här mobilen har en mjuk och melodiös musikmekanism som spelar klassiska vaggvisor, vilket skapar en lugn och avkopplande atmosfär som hjälper ditt barn att somna lugnt och fridfullt.

Mobilens design är speciellt utformad för att fånga ditt barns uppmärksamhet.

Ett viktigt tillbehör för att skapa en lugnande atmosfär

Den här musikaliska mobilen är ett viktigt tillbehör för att skapa en lugnande och stimulerande atmosfär i din lilla prinsessas sovrum.

Den fina, feminina designen med bedårande mönster och de mjuka pastellfärgerna som används i mobilen är speciellt utvalda för att lugna ditt barns sinnen och skapa en lugn, fridfull atmosfär.

Den musikaliska mobilen är utrustad med en högkvalitativ musikmekanism med en praktisk kontroll som spelar en mjuk, lugnande melodi, plus att leksakerna är avtagbara!

90665-f53132.jpeg

En rogivande melodi

Den här mobilen har en inbyggd musikmekanism som försiktigt spelar en lugnande melodi, vilket hjälper ditt barn att slappna av och somna lugnt.

Designen på vagnen är speciellt anpassad till små flickors smak. Bedårande djurfigurer som hänger ovanför vaggan kommer att fånga ditt barns uppmärksamhet och stimulera hennes fantasi.

Varje detalj har utformats noggrant för att säkerställa att ditt barns sömn är fridfull

Varenda detalj är omsorgsfullt utformad, från de ljusa, iögonfallande färgerna till de mjuka, barnsäkra materialen.