Svartvit trehjuling med lila solskydd, i profil mot en vit bakgrund
Trehjuling med vändbart säte och solskydd för flickor
2273,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Trehjuling med vändbart säte och solskydd för flickor

2273,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna trehjuliga cykel med vändbart säte och solskydd för flickor är den perfekta följeslagaren för spirande små äventyrare. Denna mångsidiga produkt kombinerar alla viktiga funktioner för en bekväm och rolig åktur i en elegant och attraktiv design. Alla komponenter är naturligtvis avtagbara för att kunna anpassas till ditt barns behov och ålder. Vilken modell kommer du att välja?
Poids de l'article

8 kg

Taille de la boîte

62 x 29 x 42 cm

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Trehjuling med vändbart säte och solskydd för flickor

Den här trehjulingen är tillverkad av robusta men ändå lätta material och väger bara 8 kg, och har utformats för att tåla både stötar och väder. Gummihjulen är också lämplig för alla typer av terräng, från slät asfalt i staden till grova parkvägar.

Lättmanövrerad tack vare vare servostyrning och ergonomisk handtag, hjälper den ditt barn att lära sig att koordinera sina rörelser samtidigt som de har roligt. Föräldrar kommer också att uppskatta den hopfällbara funktionen, vilket gör den lätt att förvara när den inte används.

Säte med dubbla lägen

Den här trehjulingen är en perfekt lekkamrat för små prinsessor som älskar att utforska världen omkring sig och utveckla sina motoriska färdigheter samtidigt som de är bekväma.

Den här vackra trehjulingen är speciellt utformad för att erbjuda en säker, rolig och anpassningsbar åkupplevelse. Med ett vändbart säte kan din lilla flicka titta framåt och upptäcka nya horisonter eller vända sig till dig, sin mamma, pappa eller till och med sin barnflicka för att dela stunder av samhörighet samtidigt som hon känner sig skyddad.

En trehjuling full av trick!

Den ergonomiskt vadderade sitsen ger optimalt ryggstöd, medan den justerbara selen ger extra säkerhet när du är ute och cyklar. Med sina halkfria pedaler kommer din prinsessa att kunna trampa utan rädsla för att tappa kontrollen.

Det integrerade solskyddet är också en stor fördel med den här produkten. Så din lilla flicka kommer att vara skyddad från solens strålar på vackra sommardagar eller till och med under vårutflykter. Det finns även en liten signalhorn för att göra ljud och varna för eventuella faror.