Grå rullator i profil med färgglada leksaker och soltak, med en variant av denna produkt överst till vänster
Hopfällbar och omvandlingsbar gåstol
1738,00 kr1761,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Hopfällbar och omvandlingsbar gåstol

1738,00 kr1761,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna hopfällbara och konvertibla gåstol är en innovativ produkt. Med sin smarta, ergonomiska design erbjuder denna gåstol en rad säkra, roliga upplevelser för ditt barn. Den hopfällbara designen gör den inte bara lätt att förvara när du inte använder den, utan innebär också att du kan ta den med dig vart du än går. Du kan välja modellen med eller utan solskydd, för praktisk användning utomhus.
Matériau siège

Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Hopfällbar och omvandlingsbar gåstol

Den här gåstolen är inte bara praktisk och säker: den har också en attraktiv design med ljusa, livfulla färger som kommer att väcka ditt barns visuella nyfikenhet.

Flera interaktiva element som t.ex. upplysta knappar, boendespel och underhållande melodier är också integrerade för att stimulera barnets finmotorik och fantasi. Den kan också användas som matbord tack vare den avtagbara brickan. Gåbordet är lätt att rengöra och tillverkat av slitstarka, stänkskyddade material.

Hopfällbar modell

Den här ergonomiska leksaken är utformad med omsorg och erbjuder en rolig och säker lekupplevelse, samtidigt som den uppmuntrar ditt barns motoriska utveckling. Det är det perfekta tillbehöret för ditt lilla barn när det tar sina första steg mot självständighet.

Den här gåstolen utmärker sig genom sin hopfällbara funktion, vilket gör den enkel och praktisk att förvara när du inte använder den. Den är perfekt för utrymmesmedvetna föräldrar eftersom den snabbt kan fällas ihop och ställas undan utan att ta upp mycket plats.

Läge för gunghäst

Den här gåstolen har dessutom ett innovativt system som gör att den kan förvandlas till en gunghäst.

I trotterläge erbjuder den en bekväm stol med justerbara remmar som håller ditt barn stadigt medan det leker eller äter. Luta bara benen för att skapa en gungande design. Vilket är fantastiskt roligt för barn. Denna multifunktionella gåstol kommer att följa ditt barn i många månader, till och med år.