Rosa teepee-tält med dekorationer för flickor i rosa
Inomhus teepee-tält för flickor
909,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Inomhus teepee-tält för flickor

909,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vårt tipitält för inomhusbruk är den perfekta presenten till alla små prinsessor! Det ger ditt lilla barn ett eget privat utrymme. Lämpligt för barn under 12 år. Denna tipi har ett vackert tak, gardinliknande nätväggar och robusta stödstolpar.
Material

Tyg

Rekommenderar ålder

0 till 12 år

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Inomhus teepee-tält för flickor

Detta innebär att barnen kan njuta av sin egen lekplats samtidigt som de är säkra inuti. Inomhustältet för flickor har också en dörr med dragkedja som enkelt kan öppnas och stängas. Hon kommer att kunna bjuda in alla sina flickvänner, en efter en, för att ha det riktigt trevligt.

Rymlig tipi

Den här tipi är tillräckligt rymlig för att din prinsessa ska kunna leka och underhålla sig med sina vänner. Du kan installera små stolar eller en soffa inuti så att de kan sitta ner.

Inomhustältet Teepee för flickor är en unik och originell produkt som erbjuder en otrolig lekupplevelse för barn. Tältet är utformat för flickor och har en elegant och färgglad design som kommer att tilltala alla små prinsessor.

Tältet är tillverkat av högkvalitativa material och är hållbart och långlivat, vilket gör det perfekt för daglig användning.

Attraktivt tält

Detta tält är så bedårande att det kommer att bli ett perfekt tillskott till din loulous sovrumsinredning. Du kan pryda det med ljusslingor för att göra det ännu mer förtrollande!

Det är lätt att sätta upp och ta ner, så föräldrarna kan enkelt förvara det när det inte används. Detta teepee-tält för flickor är rymligt och kan rymma flera barn samtidigt.

Det är enkelt att sätta upp och ta ner, så att föräldrarna enkelt kan förvara det när det inte används

Det är utrustat med nätfönster som ger bra luftcirkulation och erbjuder en obehindrad utsikt över utsidan.