Indianskt tipitält i lila för barn mot en vit bakgrund
Indiskt tepee-tält för flickor
852,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Indiskt tepee-tält för flickor

852,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Har din lilla ängel en egen hemlig lekplats? Då har vi det perfekta tillbehöret för ditt barn. Detta indiska teepee-tält för flickor ger henne ett privat utrymme där hon kan ha massor av kul. Din lilla älskling kommer att älska att ha sin egen lilla värld!
Matériau

Chiffon

Tranche d'âge

0 – 7 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Indiskt tepee-tält för flickor

Det indiska tipitältet för flickor är ett magnifikt lekskydd som ger ditt barn en fördjupad upplevelse i den amerikanska ursprungsbefolkningens värld. Tipitältet är inspirerat av indianstammarnas traditioner och kultur och är noggrant utformat för att erbjuda din lilla flicka en unik och stimulerande lekplats.

Den robusta träramen ger optimal stabilitet, medan den mjuka bomullsduken skapar en bekväm och säker miljö för ditt barn.

Tipi med fönster

Gardinerna i denna tipi kan hållas öppna och säkras med snörena för att lysa upp interiören. Det finns också ett fönster i sidan för bra luftcirkulation.

Det indiska tipitältet för flickor är en högkvalitativ produkt som gör att ditt barn kan fördjupa sig i de amerikanska indianernas värld.

Det här tältet är utformat för att erbjuda en autentisk och uppslukande lekupplevelse, med sin traditionella tipidesign och färgglada mönster inspirerade av den amerikanska indiankulturen.

Tält med trästativ

Detta tält är designat med ett mjukt tyg, medan stödpinnarna är gjorda av slätt trä. Tältet är enkelt att montera och passar perfekt för att dekorera ditt barns sovrum.

Tältet är tillverkat av slitstarka och tåliga material och är enkelt att sätta upp och ta ned, vilket gör det till ett perfekt val för övernattningar, utomhuslekar eller födelsedagskalas. Det är också lätt och kompakt, vilket gör det enkelt att transportera och förvara.