Tält i form av en flickas slott med ballonger i ett sovrum
Slottstält för flickor
1363,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Slottstält för flickor

1363,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Detta slottsformade tält för flickor är ett litet hus som är perfekt för flickor. Det är det ultimata utrymmet för barn som gillar att fantisera och utforska! Det finns gott om plats för stolar eller soffor för ditt lilla barn. Din dotter kommer att älska att ha detta tält i sitt rum.
Âge

0 à 12 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Slottstält för flickor

Flickans slottsformade tält är en produkt som kommer att förundra din lilla prinsessa och ge timmar av fantasifull lek och underhållning.

Detta unika tält är utformat för att se ut som ett vackert sagoslott, med förtrollande detaljer som torn, fönster och en majestätisk ytterdörr.

Inomhustält för flickor

Du kan installera detta tält i din dotters sovrum så att hon aldrig blir uttråkad hemma. Det är ett utmärkt sätt att hålla henne sysselsatt och underhållen i timmar!

Slottstält för flickor är en unik och charmig produkt som kommer att glädja spirande små prinsessor. Tältet är utformat för att se ut som ett riktigt sagoslott, insidan av tältet är rymligt och bekvämt, med tillräckligt med utrymme för att rymma flera barn samtidigt.

Tält med dekorationer

Designen på detta tält är verkligen iögonfallande för att fånga ditt barns uppmärksamhet. Det är dekorerat med små mångfärgade bollar, ett litet tält med en vacker gardin och små fönster.

Tältet är enkelt att sätta upp och ta ned, det är också lätt och enkelt att transportera, vilket gör det till ett utmärkt val för campingresor eller familjesemestrar.