Rosa och vit slottsformad tipi för flickor med nallar inuti
Tipi i form av ett slott med tofsar för flickor
1193,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Tipi i form av ett slott med tofsar för flickor

1193,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna magnifika slottstipi med tofsar för flickor kommer att se bra ut i din prinsessas sovrum eller lekrum, samtidigt som den ger en mysig plats där hon kan fantisera om alla möjliga historier!
Matière

100% coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Tipi i form av ett slott med tofsar för flickor

Med sina rymliga mått erbjuder denna tipi tillräckligt med utrymme för ditt barn att leka, läsa eller bara koppla av. Den kan enkelt ställas upp i vilket hörn som helst i sovrummet tack vare sin kompakta design som är lätt att montera.

Den har också en mycket elegant design med vackra ljusa färger. Den är perfekt för att leka med flickvänner.

Ett underhållningstält

Den tofsförsedda slottstepeen för flickor är en otrolig leksak som lovar timmar av skoj och äventyr. Den unika slottsdesignen ger tältet en kunglig touch, så att din lilla prinsessa kan känna sig som en drottning i sitt eget fantasifulla kungarike. Detaljer som färgglada pom-poms ger en lekfull touch som din lilla flicka säkert kommer att älska.

Rosa och vit slottsformad tipi för flickor med nallar inuti

Väggmonterat tält

Designad med de mjukaste och tuffaste materialen, denna tipi är lätt att montera och representerar en riktig fästning där din lilla flicka kan låta fantasin flöda. Den kan hängas på väggen i sovrummet eller lekrummet, vilket gör den till ett utmärkt dekorativt element och en lek för barnen.