vitt och brunt teepee-tält för flickor med mångfärgad lekboll inuti i ett sovrum
Teepee-tält för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Teepee-tält för flickor

965,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Letar du efter en rolig presentidé till ditt barn? Varför inte ge henne detta tipitält för flickor? Det är en unik leksak som kommer att få hennes ögon att glittra! Din lilla flicka kommer att njuta av sitt eget personliga utrymme tack vare detta tält. Detta tipitält för flickor ger en bekväm och rymlig lekplats där barnen kan leka, läsa, rita eller bara koppla av.
Matériau

Polyester

Recommande L'âge

0 à 6 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Teepee-tält för flickor

Det randiga tältet för flickor är en unik och attraktiv produkt som erbjuder en oförglömlig lek- och äventyrsupplevelse för små flickor. Med sina ljusa, färgglada ränder ger detta tält en touch av skoj och nyckfullhet till alla utrymmen. Tältet är tillverkat av högkvalitativa material och är inte bara hållbart utan även säkert för barn.

Tält av polyester

Detta tält är tillverkat av polyestertyg som har en mjukare textur. Ditt barn kommer att ha roligt i timmar i det här dekorerade lekstältet.

Flickans tipitält är ett perfekt leksakstillbehör för små flickor som gillar att ha roligt och utforska sin fantasi.

Det här tältet är utformat för att se ut som en riktig indisk tipi, med färgglada mönster och autentiska detaljer som ger en touch av originalitet till alla barns sovrum.

vitt och brunt teepee-tält för flickor med mångfärgad lekboll inuti i ett sovrum

Lekplats för barn

Detta tält är den perfekta lekplatsen för underhållning, eftersom det erbjuder gott om utrymme för fri lek. Så din loulou kommer att kunna bjuda in upp till 3 av sina vänner för att ha kul med henne.

Tältet är tillverkat av högkvalitativa material och är hållbart och slitstarkt, vilket gör det perfekt för lek inomhus eller utomhus.

Det är lätt att sätta upp och ta ner, så barnen kan använda det när de vill, utan att behöva hjälp av en vuxen.