Rocky Patrol bil med låda
Rocky Paw Patrol Bil
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Rocky Paw Patrol Bil

568,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Rocky är Zumas bästa vän, en skotsk terrier som alltid är påhittig vid rätt tillfälle! Han är också en hängiven återvinnare med tusen och en idéer och verktyg i sin ryggsäck. Ha kul när du bygger upp din samling med Rocky Patrol-bilen och dessa söta hundar.
Matériau

Plastique

Tranche d'age

< 3 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Rocky Paw Patrol Bil

Bilen Rocky Patrol är en måste-leksak för alla fans av den berömda animerade serien “Patrol”. Bilen är inspirerad av Rocky, den geniala miljöhunden, och är utformad för att ge timmar av rolig och utmanande lek.

Bilen Pat Patrol Rocky är också kompatibel med andra fordon i Pat Patrol-kollektionen, så att barnen kan återskapa spännande räddningsscener som ett team. På så sätt kan de hitta på spännande historier och utveckla sin känsla för samarbete och delning.

Återvinning

Den här adorable lilla hunden kör en magnifik sopbil där han själv samlar in soporna i sin stad. Ett exempel så att din dotter redan från tidig ålder vet att hon måste återvinna.

Rocky Patrol-bilen är en barnleksak som låter dig återskapa äventyren från det berömda hundräddningsteamet.

Den här miniatyrbilen är inspirerad av Rocky, teammedlemmen som är specialiserad på bygg- och rivningsarbete.

Rocky Patrol bil med låda

Rocky och hans lastbil

Den här lastbilen är en vacker leksak för din dotter att tillbringa dagarna med att leka och föreställa sig som om hon var en medlem av patrullen.

Bilens design är trogen den i den animerade serien, med ljusa färger och omsorgsfulla detaljer. Karossen är övervägande grön, med inslag av gult och svart för att påminna om färgerna i Rockys outfit.

Hjulen är stora och robusta, vilket gör att bilen rullar lätt på alla underlag.