Patrullbil Zuma med låda
Zuma Paw Patrol Bil
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Zuma Paw Patrol Bil

568,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Känner du redan till Zumas patrullbil? Zuma har en fantastisk allierad i sin svävare, och han är redo för ett stort äventyr för att rädda staden! När det blir problem tar Zuma kommandot över sin svävare och skyndar till undsättning. Det är en fantastisk present till barn som älskar den här samlingen med de här gosiga, äventyrliga hundarna.
Matériau

Plastique

Tranche d'age

< 3 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Zuma Paw Patrol Bil

Bilen Patrol Patrol Zuma är en spännande leksak som låter barn återskapa de spännande äventyren med det berömda hundräddningsteamet. Denna miniatyrbil är inspirerad av den älskade karaktären från den animerade serien Patrullen och är noggrant utformad för att ge en uppslukande och stimulerande lekupplevelse.

Patrullbilen Patrull Zuma har en unik och fängslande design som är trogen karaktären Zuma i serien. Den har klara färger och djärv styling som omedelbart fångar barns uppmärksamhet.

Zuma, en vän av vatten

Zuma är en vän av vattnet, hans motto är “låt oss dyka i”. Han älskar att skratta och surfa och hamnar i alla möjliga äventyr med sin jolle.

Zuma Patrol Car är en spännande leksak för barn som älskar den populära animerade serien.

Den här bilen är inspirerad av karaktären Zuma, den modiga och våghalsiga medlemmen i Patrullens hundräddningsteam.

Patrullbil Zuma med låda

Labradorhanen Zuma

För dem som inte vet det är Zuma en chokladfärgad labradorman. Under den första säsongen misstogs Zuma i vissa länder för att vara en hona på grund av sitt namn.

Med den här bilen kan ditt barn återuppleva de spännande äventyren med Zuma och hans hundvänner.

Zuma Patrol Car är designad med högkvalitativa material för att säkerställa maximal hållbarhet och styrka.