Rosa och vit LED-nallebjörn för flickor
LED-nallebjörn för flicka
340,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

LED-nallebjörn för flicka

340,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Ta en titt på denna LED-nallebjörn för flickor. Det är en charmig leksak som kommer att få din dotter att le med sin söta, glittriga look. Denna plysch kan lysas upp med olika starka ljus när den drivs av två batterier.
Matière

Peluche + coton

Alimentation

2 piles AA

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

LED-nallebjörn för flicka

Ideal för att följa med din lilla flicka under dagen och även på natten, särskilt när hon somnar. Hon kommer att kunna mysa till den här mjuka snuttefilten! Framför allt har den en hög ljusstyrka när hon är i mörkret. Så hon kan användas som en liten nattlampa för att hålla ett öga på ditt barn på natten.

Mjuk plysch för små flickor

Den här nallebjörnen för flickor är tillverkad av plysch och stoppad med bomull. Den är tillräckligt mjuk för att ligga i din dotters famn när hon behöver tröst. Hon kommer att tillbringa underbara nätter med den, för dess tröstande, varma känsla. Din dotter kommer inte att kunna klara sig utan den, dag som natt!

Ett gosedjur som gnistrar

Den här nallebjörnen i plysch för flickor kan användas som dekoration i ditt barns sovrum. Den är också perfekt som en bedårande sovkompis som hjälper henne att sova bättre på natten.

Hans blinkande ljus har en lugnande sida och kan också användas som nattljus när ditt barn går och lägger sig.