Bra kvalitet, mycket bekväm kaninfilt för flickor
Kanin mjukdjur för flickor
284,00 kr Select options
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Kanin mjukdjur för flickor

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vi är glada att kunna presentera vår mjuka kaninleksak för flickor. Denna leksak kommer att glädja alla små flickor. Den är perfekt för att trösta dem när de är ledsna och lugna ner dem vid läggdags. Det är den perfekta följeslagaren för spädbarn och barn. Designen på kaninfilt för flickor är charmig och lekfull.
Matériau

100% coton lin

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Kanin mjukdjur för flickor

Kanintäcket för flickor är en bedårandelek- och komfortkompis för små prinsessor. Snuttefilten är tillverkad av mjuka, högkvalitativa material och är utformad för att ge en behaglig och säker taktil upplevelse.

Den här plyschkaninen mäter cirka 30 centimeter i höjd, vilket gör att den passar perfekt för små barnhänder.

Den sammetslena texturen och de ljusa färgerna fångar småbarns uppmärksamhet och stimulerar deras känsel och syn.

Mångsidig mjukisdjur

Den här doudou är mångsidig, vilket innebär att den kan användas på en mängd olika sätt. Den kan användas som en filt, en linda, en handduk eller till och med en haklapp.

Kanintäcket för flickor är en bedårande lek- och sovkompis för småbarn. Den är tillverkad av mjuka och gosiga material och är utformad för att ge din lilla flicka komfort och trygghet.

Med sin söta kaninform och stora öron är den lätt att greppa och gosa med.

Bra kvalitet, mycket bekväm kaninfilt för flickor
0-4811c8.jpeg

Gosedjur i bomull

Den här gosiga filten och den tillhörande randiga filten är tillverkade av bomull. De är mjuka, vilket gör dem idealiska för spädbarns känsliga hud.

Den här kaninfilten för flickor har en plyschstruktur som känns mjuk och varm. Ditt barns små händer kommer att älska att röra och stryka över den, medan dess mjuka, fluffiga kropp ger perfekt stöd för tupplurar eller på natten.