Enhörning i plysch för flickor, flera färger i ett rum
Enhörning i plysch för flickor
227,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Enhörning i plysch för flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Har du en dotter som älskar ett enhörningsgosedjur för flickor? Varför inte ge henne denna söta, gosiga enhörning. Det är en leksak för flickor som garanterat får henne att le. Den är också perfekt för att hålla henne underhållen hemma eller på resan. Hon kan ta den med sig överallt!
Matériau

Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Enhörning i plysch för flickor

Enhörningsplysch för flickor är en bedårande lekkamrat som kommer att få din lilla prinsessas ögon att lysa. Detta mjuka och gosiga plyschdjur är noggrant utformat för att ge ditt barn optimal komfort. Enhörningsplymen är tillverkad av högkvalitativa material och är extremt mjuk att ta på, vilket gör den perfekt för kramar och ömma stunder

Enhörning med stjärnor

Den här flickan enhörning plysch är färgad med ljusa färger och som är bra att titta på. Den har ett horn, vingar och stjärnmönster som gör den vacker.

Enhörningsplyschleksaken för flickor är en mjuk och gosig leksak som kommer att glädja alla små flickor. Detta plysch är tillverkat av högkvalitativa material, vilket gör det mycket slitstarkt och hållbart.

Enhörningsplysch för flickor är designad med stor uppmärksamhet på detaljer. Dess mjuka, silkeslena päls är ljusvit, medan dess man och svans är skimrande pastellrosa.

Supersöt enhörning

Med sin söta design är den här flickans plysch perfekt som dekorativt tillbehör i ditt barns sovrum. Du kan lägga den på hennes säng för att följa med henne när hon sover.

Hans ljusa, uttrycksfulla ögon är kantade med långa svarta ögonfransar, vilket ger en extra touch av charm till denna bedårande plysch. Denna enhörningsplysch för flickor är inte bara söt, den är också mycket praktisk.