George Girls Peppa Pig plysch med vit bakgrund
Greta Gris och familj plysch för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Greta Gris och familj plysch för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vår plyschleksak Peppa Pig och familjen för flickor är en bedårande plyschleksak som kommer att tilltala alla små flickor som älskar att titta på den animerade serien Peppa Pig. Gosedjuret är tillverkat av mjuka material av hög kvalitet och är mycket behagligt att röra vid och känns mjukt och varmt när man gosar med det.
Matériau

Peluche

Remplissage

Coton PP

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Greta Gris och familj plysch för flickor

Den här Peppa-plyschen är en mjuk och gosig leksak som kommer att glädja fans av den berömda animerade serien Peppa Pig.

Tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den stark och hållbar. Designen av detta plysch är trogen familjekaraktären.

Den här plyschen är perfekt för barn som älskar Peppa Pig-berättelser och vill ha sin egen version att krama. Det är också perfekt för mjukdjurssamlare eller som en present till en födelsedag eller ett speciellt tillfälle.

Perfekt för din dotter!

Peppa Plush är en bedårande och mjuk leksak som kommer att tilltala alla små flickor som älskar TV-serien Peppa Pig.

Den här plyschleksaken är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den till ett perfekt val för barn i alla åldrar. Gosedjuret mäter ca 19 cm i höjd, vilket gör det lätt för små händer att hantera.

Den är också lätt och enkel att bära, vilket gör den till en idealisk följeslagare för bilresor eller familjesemestrar.

Söt och bekväm!

Plyschdesignen är mycket trogen familjekaraktären som Peppas mamma och pappa i Peppa Pig-serien.

Ansiktsdetaljerna är också mycket exakta, med uttrycksfulla ögon och ett glatt leende som kommer att smälta alla små flickors hjärta.

Den här plyschen är inte bara söt, utan den är också väldigt mjuk och bekväm att krama.