På en vit bakgrund, 5 vattentäta träningsbyxor för små flickor: en vit med citronmotiv, en vit med regnbågsmotiv, en vit med beige rådjur och rosa blommor, en rosa med gula och vita leende moln och regndroppar och en persikofärgad med vita kaniner
Vattentäta träningsbyxor för flickor (set om 5)
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Vattentäta träningsbyxor för flickor (set om 5)

298,90 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Våra träningsbyxor blir din lilla pirats första trosor! Håller din lilla flicka på att växa upp och börjar gradvis lämna blöjorna för potträning? Då är våra vattentäta träningsbyxor perfekta för att följa med henne på vägen till pottan. Med de bedårande mönstren och vackra färgerna på dessa trosor råder det ingen tvekan om att din lilla flicka kommer att lära sig snabbt!
Färg

Rose, -193

Storlek

18 månader

Antal

5 par lot

Material

Bomull, PLU, bomullsgasväv

Barnets vikt

12 – 18 kg

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Vattentäta träningsbyxor för flickor (set om 5)

Detta paket med fem vattentäta inlärningskalsonger för flickor har vackra, färgglada mönster.

Du hittar ett par trosor med ett ljusgult citronmönster på en vit bakgrund, samt ett par trosor med mångfärgade regnbågar.

Två trosor har en rosa och persika bakgrund med kanin- och molnmotiv.

Den sista trosan är bedårande med små rådjur och ljusrosa blommor.

Lättare potträning

Det är dags för din lilla pirat att gå på pottan. Det är en viktig milstolpe i hennes utveckling och du kanske oroar dig för det.

En träningsbyxa är ett bra sätt att uppmuntra din lilla flicka att gå på pottan. Den låter ditt barn känna att hon har kissat på sig och lära sig att upptäcka sina fysiologiska behov. Den förhindrar små olyckor om du glömmer, så att du inte smutsar ner dina kläder.

 

Bekväma och säkra första trosor

Våra träningsbyxor är vattentäta tack vare sitt PLU-lager. Det skyddar mot mindre olyckor och håller kläderna torra.

Fodrad med mjuk bomullsgasväv är den bekväm för din lilla flicka. Med ett färgglatt, vackert mönstrat bomullsöverdrag hjälper den ditt barn att enkelt nå milstolpen för potträning! Perfekt från 18 månader.