Tjejbyxor i vit och rosa med rosetter, hjärtan, kaniner och ränder, i ribbad bomull
Pastellfärgade trosor för flickor (set om 5)
340,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Pastellfärgade trosor för flickor (set om 5)

340,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Små pirater växer upp och behöver underkläder som matchar deras ålder och mognad. Flickor mellan 10 och 12 år kommer oundvikligen att falla för våra mjuka och söta kalsonger i pastellfärger. Med sin klassiska skärning och detaljer är det ett utmärkt sätt för äldre tjejer att ha underkläder som passar deras smak.
Storlek

10-12 år

Matière

95% coton, 5% élasthane

Forme

Culotte

Motifs

Variés (en fonction du lot)

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Pastellfärgade trosor för flickor (set om 5)

Välj mellan fyra bedårande set med kalsonger i pastell.

Det blekrosa setet innehåller rosa och vita trosor utsmyckade med hjärtan, kaniner eller till och med rutor. Små detaljer som spetskant och små rosetter ger en mycket flickig touch.

Det gröna setet i ribbad bomull är resolut sobert och erbjuder vita, ljusrosa och gröna trosor med blommotiv på det mest raffinerade av sätt.

Det beige setet ger barndomens små björnar en hedersplats och kommer i varma toner av olika nyanser.

Det blå setet utmärker sig genom sin obestridliga elegans och kommer i hjärtan och rutor med en liten tyllbåge.

Upptäck våra bedårande trosor i pastellfärger

Dina små pirater växer upp hela tiden, och så småningom börjar deras smak att göra sig gällande! Hela deras garderob behöver anpassas för att matcha deras mognad och önskemål. Och underkläder är inget undantag från regeln!

Våra one-size-fits-all-kalsonger för 10-12-åringar har diskreta mönster och söta detaljer som ger din unga pirat det självförtroende hon förtjänar.

Förpackningar med 5 unika trosor för ännu mer njutning

Våra trosor i pastell för tjejer finns i set med olika färger. Varje set innehåller fem trosor i en mängd olika färger och mönster i en dominerande ton för en vacker harmoni.

Din unga pirat kommer inte att sakna underkläder och kommer att kunna ta på sig trosor för att matcha sitt humör eller sin outfit varje dag. Det svåraste blir att välja!