Uppsättning med fyra trosor för flickor mot en vit, pastellgrön, pastellblå, pastellrosa och pastellgul bakgrund med ett prinsessmotiv med långt brunt hår och slutna ögon i en rosa balklänning och slottsmotiv samt Princess-kommentar
Prinsessmönstrade trosor för flickor (set om 4)
215,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Prinsessmönstrade trosor för flickor (set om 4)

215,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Prinsesskalsonger för flickor är det perfekta valet för blivande pirater som drömmer om förtrollning! De finns i tre stilar, så att din lilla flicka kan hitta den prinsessa hon älskar hela dagen lång. Med sitt breda utbud av storlekar ger de små flickorna i alla åldrar chansen att drömma.
Matière

Coton

Forme

Culotte

Tranche d'âge

De 2 à 10 ans

Quantité par lot

4 culottes

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Prinsessmönstrade trosor för flickor (set om 4)

Dessa bomullstrosor med resår i midjan passar alla små flickor och är mycket bekväma. De omsorgsfulla detaljerna och mönstren ger varje par trosor en touch av magi, så att ditt barn kan fördjupa sig i en förtrollad värld varje gång hon bär dem.

Det var en gång för länge sedan...

… en liten pirat som älskade prinsessor! Ingenting i världen skulle stoppa henne från att bli en prinsessa i sin egen rätt. Men kanske inte idag, så under tiden fanns dettrosor med prinsessmönster.

Eleganta med sin spetskant och åtsittande med sitt resårband är prinsessmönstrade trosor perfekta för alla små flickor, även de äventyrliga.

... tre mycket olika små prinsessor

De tre levde i fjärran länder. Trots sina uppenbara olikheter hade de det gemensamt att de var oöverträffat vackra.

Varje set har sin egen prinsessdesign för att tilltala alla små flickor: prinsessan med långt gyllene hår, prinsessan som drömmer eller prinsessan som håller i sin nallebjörn.

De fyra trosorna i varje set har olika färger och ett identiskt mönster.