Mot en ljusrosa bakgrund, uppvikta rosa trosor med motiv av en liten vit kanin och ett blått parasoll, fyra uppvikta trosor i bakgrunden på ett metallnät med en bukett gula blommor och färgerna persika, rosa och gult
Kanintrosor för flickor (set om 4)
215,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Kanintrosor för flickor (set om 4)

215,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Älskar din lilla pirat djur, särskilt kaniner? Då kommer hon att älska dessa kanintrosor. Kalsongerna finns i tre olika utföranden för ännu mer gullighet och i flera olika storlekar så att pirater i alla åldrar kan ha roligt! Produkterna är små i storleken, men midjebandet är elastiskt för en åtsittande passform.
Type de motif

Lapin

Matière

Coton

Forme

Culotte

Tranche d'âge

De 2 à 10 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Kanintrosor för flickor (set om 4)

Den första designen visar en enkel, men förtjusande, kaninskiss på en vit eller rosa bakgrund utsmyckad med färgglada ränder eller polkagrisar.

Den andra designen visar en liten kanin som är på väg att flyga med sina tre små ballonger tillsammans med budskapet “I believe I can fly”. Spetskanten är en extra touch av elegans, liksom den lilla färgglada rosetten i mitten av midjan.

Den tredje modellen är dekorerad med en kanin omgiven av hjärtan som går runt med sitt lilla blå parasoll med vita prickar och budskapet “Love me”. Utan tvekan kommer små pirater att älska den!

Perfekt för pirater med passion för djur

Dessa kalsonger med mönster av små kaniner är en riktig fröjd för ögat. De busiga små kaninerna kommer till liv mot en bakgrund av mjuka färger. Din lilla pirat kommer garanterat att tycka att de är rörande och kommer att bli glad över att se dem komplettera hennes garderob!

De små kaninmönstrade trosorna är perfekta för alla små flickor och sitter skönt tack vare det elastiska midjebandet.

Mot en ljusrosa bakgrund, uppvikta rosa trosor med motiv av en liten vit kanin och ett blått parasoll, fyra uppvikta trosor i bakgrunden på ett metallnät med en bukett gula blommor och färgerna persika, rosa och gult

Min lilla kanin är den sötaste

Kan du verkligen avgöra vilken av de tre kanindesignerna som är sötast? Valet kan vara ganska svårt eftersom varje set har ett unikt litet kaninmotiv för ännu mer förtjusning!

Varje förpackning innehåller ett set med fyra bomullskalsonger i olika färger med ett matchande kaninmotiv. En modell har till och med spetskant för extra elegans.