Mycket bekväm vinteroverall med handskar för flickor
Vinterdräkt med handske för flickor
795,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Vinterdräkt med handske för flickor

795,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

För att ge ditt barn optimalt skydd under vintern bör du överväga att köpa dessa 2-delade set för flickor. De består av en jumpsuit med huva och en matchande handske. De är särskilt utformade för spädbarn i åldern 0 till 24 månader.
Färg

Bordeaux, Rose, Vit

Matériau

Coton, polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Vinterdräkt med handske för flickor

Flickans pilotdräkt med handske är det perfekta valet för att hålla din lilla prinsessa varm och skön under de kalla vintermånaderna. Denna mångsidiga produkt är utformad för att ge totalt skydd mot väder och vind, samtidigt som den ger en touch av stil till hennes garderob.

Oavsett om det är för en familjepromenad i snön, en dag med utomhuslek eller helt enkelt en resa till skolan, är denna vinterkörardräkt med

2-delat set för flickor

Dessa 2-delade set för tjejer ger komplett skydd från topp till tå. Combi-pilot är tillverkad av polyestermaterial och insidan är vadderad med bomullstyg.

Pilotdräkt för flickor med handskar är ett varmt och bekvämt plagg som ger optimalt skydd mot vinterväder.

Designad för flickor, denna combi-pilot har långa ärmar, en fuskpälsfodrad huva och polyester vaddering för att hålla ditt barn varmt.

12781-4d6628.jpeg
Mycket bekväm vinteroverall med handskar för flickor

Pilotdräkt med dubbel dragkedja

Den här pilot combi har en dubbel dragkedja på sidan för ett snabbt blöjbyte. Det gör den också lätt att ta på och av.

Yttertyget är vatten- och vindavvisande, vilket förhindrar att snö och kall vind tränger in i plagget. Benen har också integrerade stövlar som håller ditt barns fötter torra och varma.

Pilotdräkten är lätt att ta på tack vare dragkedjan framtill och tryckknapparna. Den levereras också med avtagbara handskar så att ditt barn kan leka i snön utan att behöva ta av sig handskarna.