Svart Harry Potter-pyjamas med byxor och långärmad t-shirt
Harry Potter pyjamasbyxor och långärmad t-shirt för flickor
568,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Harry Potter pyjamasbyxor och långärmad t-shirt för flickor

568,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Dessa Harry Potter-byxor och långärmad t-shirtpyjamas för flickor är drömmen för alla fans av den berömda magiska sagan. T-shirten och byxorna har ett unikt, bländande tryck av den ikoniska Harry Potter. Detta set känns härligt mot huden. Det lätta tyget gör det också enkelt att röra sig när du sover eller under maratonvisningar av Harry Potter-filmer.
Matériau

Coton

Sexe

Unisexe

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Harry Potter pyjamasbyxor och långärmad t-shirt för flickor

De matchande byxorna har en design som inspirerats av magiska motiv från Harry Potter-universumet. Det elastiska midjebandet ger inte bara en perfekt passform för alla kroppstyper, utan garanterar också optimal komfort när du sover.

Den täcker benen helt och garanterar värme och komfort för mysiga nätter. Oavsett om du slappar hemma, sover över hos vänner eller bara njuter av Harry Potters förtrollande anda kommer det här setet att vara ett måste i ditt barns garderob. Det är dags att ta med ditt barn på en resa till det magiska drömlandet!

Pyjamas i mjuk bomull

Detta pyjamasset är tillverkat av en mjuk bomullsblandning som andas och ger en behaglig känsla mot barns ömtåliga hud. Kvalitetstyget ger också bra värmereglering, så att ditt barn kan hålla sig varmt och samtidigt dra nytta av god ventilation under kyliga nätter.

Båda delarna kan enkelt maskintvättas utan att deras kvalitet och styrka påverkas. Dessutom garanterar tygets hållbarhet att dessa pyjamasar kommer att vara med ditt barn under lång tid.

Svart Harry Potter-pyjamas med byxor och långärmad t-shirt

Långärmad T-shirt

Perfekt designad för att ge den ultimata komforten, dessa pyjamasar fångar inte bara Harry Potters magiska anda utan garanterar också en lugn och vilsam natts sömn.

Den långärmade T-shirten har den ikoniska Harry Potter-logotypen tryckt på framsidan. Den raffinerade typografin och de snygga detaljerna ger det här trendiga plagget en touch av äkthet. Dessutom ger de långa ärmarna extra armtäckning och håller ditt barn ombonat och varmt under vintern eller i luftkonditionerade sovrum.