7 baddräktsmönster med tryck, diagonalt uppradade
Set med 2 axelbandsvästar med tryck i slumpmässiga mönster för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Set med 2 axelbandsvästar med tryck i slumpmässiga mönster för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Detta paket med 2 tryckta axelbandslösa västar för flickor i slumpmässiga mönster är ett måste för varje liten flickas garderob. Det är ett basplagg som kan bäras året runt, antingen på egen hand eller tillsammans med ett annat plagg. Det söta blommönstret gör denna baddräkt extra mjuk. Förpackning med 2 slumpmässiga västar
Färg

Flerfärgad

Matière

Coton, Modale

Sexe

Filles

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Set med 2 axelbandsvästar med tryck i slumpmässiga mönster för flickor

Höjdpunkten är deras färgglada och varierade mönster. Överraskningen med slumpmässiga mönster ger pepp och lägger till en extra dos skoj när din lilla flicka gör sig i ordning varje morgon. Mönstren inkluderar fina blommor i mjuka, neutrala färger.

Detta set erbjuder inte bara stil och personlighet, utan även funktionalitet. Baddräkterna ger effektivt skydd för hennes ömtåliga överkropp mot kyla, eller säkerställer optimal komfort under hennes vardagskläder så att hon kan känna sig avslappnad hela dagen lång.

Det här setet erbjuder inte bara stil och personlighet, utan också funktionalitet

Material som andas och är bekvämt

Dessa tröjor är tillverkade av en mjuk, stretchig blandning av bomull och elastan och har perfekt passform för ditt växande barn. Det ventilerande tyget gör att luften kan cirkulera fritt, vilket ger en behaglig känsla mot huden även under de varmaste dagarna.

De är lätta att tvätta i maskin, vilket gör dem till praktiska plagg för upptagna föräldrar. Högkvalitativa sömmar garanterar långvarig hållbarhet och tål flera tvättar och energiska leksessioner.

Bär den året runt

De smala banden ger en viss charm till dessa baddräkter samtidigt som de ger tillräckligt axelstöd. Den ärmlösa designen ger också total rörelsefrihet, vilket är perfekt för sportaktiviteter eller bara lek i trädgården.

De säljs i förpackningar om två, där modellerna väljs slumpmässigt. De är viktiga för garderoben eftersom de kan bäras året runt. Under en långärmad t-shirt eller tröja, eller på egen hand under varmare dagar.