Jumpsuit med vinterpäls för trendiga grå tjejer
Vinteroverall med små öron för flickor
454,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Vinteroverall med små öron för flickor

454,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Upptäck vår pilotdräkt med små öron för flickor, ett viktigt plagg för föräldrar som är måna om sitt barns komfort och säkerhet under de kalla månaderna. Den har tagits fram speciellt för att skydda din lilla prinsessa mot kyla, vind och dåligt väder utan att kompromissa med hennes stil.
Matière

Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Vinteroverall med små öron för flickor

Materialet som används är ultramjukt och bekvämt. De små öronen på huvan ger en söt och rolig touch som kommer att göra ditt barn ännu mer oemotståndligt. En bedårande look utan att glömma barnets komfort!

Med denna dunjacka är det säkert att hon kommer att vara varm och skön så att hon kan gå ut även om det är riktigt kallt.

Jumpsuit med huva för flickor

Pilotdräkten är ett bekvämt, varmt och praktiskt plagg för små flickor under den kalla årstiden. Den har en huva som håller huvudet och nacken varma och skyddar mot kallt drag och regn. Dessutom är söta små runda öron sydda på toppen, vilket gör det till en bedårande outfit som kommer att visa upp ditt barns ansikte.

Jumpsuit med vinterpäls för trendiga grå tjejer

Ett förtjusande och praktiskt plagg

Med sin praktiska men ändå söta design kommer din prinsessa att älska att glida in i denna jumpsuit som täcker henne från topp till tå. Att vara i en riktig bubbla av mjukhet och värme!

Den är snabb och enkel att ta på tack vare dragkedjan som är sydd längs hela jumpsuiten, vilket också ger barnet gott om rörelsefrihet för större komfort.