Vit långärmad jumpsuit med vantar och huva i fuskpäls
Jumpsuit med huva och fuskpälskant för flickor
795,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Jumpsuit med huva och fuskpälskant för flickor

795,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Kombipilot med huva och fuskpälskant för flickor är ett varmt och bekvämt plagg, perfekt för kalla vinterdagar. Yttertyget är tillverkat av ett slitstarkt material som ger optimalt skydd mot vind, snö och regn.
Matière

Coton, polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Jumpsuit med huva och fuskpälskant för flickor

Innerfodret är tillverkat av mjuk fleece som ger en varm och mysig känsla vid varje användning. Pilotdräkten har också en rymlig huva med ultramjuk fuskpälskant som inte bara ser bedårande ut, utan också ger extra skydd mot den kyliga vinden.

Med dragkedjor i full längd hela vägen ner till fötterna är den enkel att ta på och garanterar en perfekt passform. Denna funktion ger också enkel åtkomst vid blöjbyte eller påklädning i allmänhet.

En het pilotdräkt

Den här combipiloten med huva och fuskpälskant är ett praktiskt och snyggt plagg som ger fullständigt skydd mot väder och vind. Den här lekdräkten är särskilt utformad för små flickor och har en ergonomisk skärning som gör att barnet kan röra sig fritt samtidigt som det är väl täckt.

Jackan är fodrad med ett lätt men varmt material som ger optimal värmeisolering och skyddar den lilla flickan från kalla temperaturer. Den polyester som används säkerställer också produktens livslängd, även efter flera intensiva tvättar.

Vit långärmad jumpsuit med vantar och huva i fuskpäls
13638-943089.jpeg

Ett bekvämt plagg

Den bekväma, rymliga huvan täcker barnets huvud helt och är trimmad med plysch fuskpäls. Detta ger inte bara plagget en charmig glans, utan skyddar också ditt barns ansikte från oväntade väderförändringar som snö eller kall vind.

Den har två rejäla dragkedjor i full längd för enkel på- och avklädning. Ribbade muddar förhindrar att kall luft tränger in i ärmarna, och integrerade vantar ser till att händerna håller sig varma.