Fashionabel päls för tjejer
Parkacoat i fuskpäls med huva för flickor
681,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Parkacoat i fuskpäls med huva för flickor

681,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Vintern är en lång säsong och det är hög tid att din dotter får lite vinterkläder. Så vi rekommenderar att du håller henne varm i denna förtjusande parkajacka med huva i fuskpäls för tjejer!
Matériau

Coton

Poids

0.5kg

Saison

Hiver

Type de tissu

Canvas

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Parkacoat i fuskpäls med huva för flickor

Den här kappan är tillverkad av högkvalitativa material och är inte bara bekväm utan också mycket praktisk. Den erbjuder utmärkt skydd mot kyla och dåligt väder samtidigt som den ger en elegant och trendig look.

Jackan har ett vadderat foder som håller dig varm under de kallaste vinterdagarna. Den fodrade huvan med fuskpäls ser till att ditt barn håller sig varmt samtidigt som det slipper obehagliga vindpustar. Kappans smala passform ger den en elegant look som omedelbart framhäver barnets unika personliga stil. Dragkedjan framtill gör det enkelt att klä på sig, vilket är särskilt praktiskt för flickor som har bråttom eller lite tålamod.

Skydd mot kyla

Den här flickrocken har en huva som ger extra värme runt ditt barns huvud! Den är också utformad för att stå emot väder och vind och skydda din dotter från frostskador. Fuskpälsen på den fodrade huvan ger inte bara en trendig look, utan ger också extra skydd mot den iskalla vinden.

Den förstärkta dragkedjan fram med tryckknappar gör den enkel och praktisk att använda även för små händer. Modellen har mysiga sidofickor som rymmer olika saker som handskar, näsdukar eller små tillbehör som är viktiga för barn när de ger sig ut på äventyr.

En päls av god kvalitet

Den här jackan har ett innerfoder som ger effektiv värmeisolering, så att ditt barn kan hålla sig varmt och bekvämt hela dagen. Den justerbara midjan med två resårband ger personlig komfort.

Den här parkasjackan är tillverkad av slitstarka, hållbara material och kommer att kunna följa din lilla prinsessa hela vintern utan att någonsin bli omodern eller slitas ut lätt. Kappans kropp är tillverkad av ett tätt, slitstarkt tyg som håller kylan borta när det blåser. De långa ärmarna har en elastisk fåll som håller den svala luften ute. Insidan av rocken är fodrad med ett varmt material för att garantera termisk komfort och är ett utmärkt val för alla små flickor som vill skydda sig mot kylan med stil.