Moderiktiga vinterbyxor för tjejer
Vinterbyxor för flickor
284,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Vinterbyxor för flickor

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Dessa vinterbyxor för flickor kommer att glädja ditt barn med sitt tecknade motiv. De är perfekta för att hålla ditt barn varmt på vintern. Byxorna har resår och anpassar sig efter ditt barns kroppsform. Dessutom finns de i en rad olika färger.
Matériau

Coton

Saison

Hiver

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Vinterbyxor för flickor

Vinterbyxor för flickor är ett viktigt klädesplagg för att hålla ditt barn varmt och skönt under de kalla månaderna.

På så sätt håller sig ditt barn varmt utan att svettas, vilket gör att hon kan leka och ha roligt i full frihet. Vinterbyxorna för flickor är också fullpackade med praktiska funktioner som fickor med dragkedja för förvaring av småsaker, plus ett justerbart resårband i midjan för en personlig passform.

Bekväma byxor för flickor

Dessa vinterbyxor för flickor är ett bekvämt plagg som håller ditt barn varmt och skönt. Faktum är att våra smala leggings för små flickor är en viktig del av ditt barns garderob.

Vinterbyxor för flickor är ett perfekt val för kalla, blåsiga dagar.

Tillverkade av högkvalitativa material erbjuder dessa byxor överlägset skydd mot väder och vind samtidigt som de är bekväma och lätta att bära.

Prisvärda vinterbyxor för tjejer

Våra vinterbyxor för flickor är tillverkade av bomull, så du kan tvätta dem som vanligt om ditt barn blir smutsigt. Det är ett prisvärt plagg för alla budgetar.

Dessa byxor är utformade för att vara slitstarka och tåliga, vilket gör dem perfekta för utomhusaktiviteter som skidåkning, vandring eller bara lek i snön.

Det mjuka, varma innerfodret ger optimal komfort under hela dagen, medan de praktiska fickorna ger förvaringsutrymme för småsaker.