Trendig rosa jumpsuit i denim för tjejer
Jumpsuit i denim för flickor
340,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Jumpsuit i denim för flickor

340,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Denna jumpsuit i denim för tjejer är en trendig sommaroutfit. Det är en utmärkt presentidé att ge bort så snart barnet är fött. Den är tillverkad i ett lätt, tunt denimmaterial som är perfekt för att hålla ditt lilla barn svalt.
Matériau

Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Jumpsuit i denim för flickor

Den är också lätt att ta hand om och tvättas enkelt i maskin för daglig användning. Den här denimjumpsuiten för flickor är ett perfekt val för föräldrar som bryr sig om sitt barns mode och komfort.

Med sin överlägsna kvalitet, snygga design och praktiska funktion kommer den snabbt att bli ett av din lilla flickas favoritplagg.

Jumpsuit för flickor

Den här jumpsuiten för tjejer är så bekväm att det vore synd att beröva bebisar dess mjukhet! Din loulou kommer till och med att kunna bära den hela dagen.

Den här jumpsuiten är tillverkad av högkvalitativt denimtyg och är både robust och bekväm, vilket ger ditt lilla barn massor av rörelsefrihet. Designen på denna jumpsuit är både enkel och snygg.

Jumpsuit för flickor

Med denna söta jumpsuit för tjejer kommer din bebis att se riktigt söt ut. Du kan kombinera den med accessoarer som ett pannband eller en hatt.

Fickorna fram och bak ger plagget en praktisk touch så att ditt barn enkelt kan bära med sig sina små favoritprylar. Den här denimjumpsuiten för flickor finns i flera olika storlekar för att passa alla kroppstyper och kan bäras ensam eller med en t-shirt eller jumper under för att skapa en avslappnad, trendig look.