Sweatshirt för liten flicka med tryck i flera färger
Enfärgad sweatshirt med budskap för små flickor
227,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Enfärgad sweatshirt med budskap för små flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Vi presenterar vår enfärgade sweatshirt för små flickor med ett budskap. Den är perfekt för alla årstider! Med denna sweatshirt kommer din lilla flickas armar att vara bättre skyddade mot solbränna tack vare de långa ärmarna, men också mot kyla under svalare dagar.
Matériau

Polyester, coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Enfärgad sweatshirt med budskap för små flickor

Den är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell mjukhet och komfort, samtidigt som den garanterar utmärkt motståndskraft mot tvätt och nötning.

Med sin enkla men effektiva design har denna sweatshirt alla egenskaper som krävs för att bli uppmärksammad. Med ett roligt eller inspirerande budskap, som “Daddy’s girl”, kan ditt barn visa upp sin personlighet och samtidigt vara snyggt. Den passar perfekt till leggings, jeans eller till och med kjolar för att skapa en trendig, avslappnad look.

Sweatshirt i 100 % bomull

Om du vill ha något sött och bekvämt till din lilla son kommer den här sweatshirten att göra susen. Den är tillverkad av 100 % bomull, vilket innebär att den är skonsam mot huden. Med sin bekväma och praktiska passform ger den stor rörelsefrihet för lek, upptäckter, spring och alla andra aktiviteter som barn älskar.

Den här sweatshirten är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk, varm och bekväm att bära. Den har en tät väv som gör att den håller länge och känns behaglig mot små flickors känsliga hud.

En snygg tröja!

Den enfärgade sweatshirtens stil är helt enkelt bedårande. Den har livfulla, iögonfallande färger och ett meddelande skrivet på framsidan: “Daddy’s girl”. Denna fras är tryckt med finurliga bokstäver eller i en elegantare stil beroende på vilken modell du väljer, och är perfekt när den bärs av din lilla flicka.

Sweatshirten kan enkelt bäras med alla typer av byxor: leggings med blommönster eller matchande enfärgade, korta kjolar eller klassiska jeans är alla möjliga alternativ för att komponera en resolut modern look utan ansträngning. Det är ett tidlöst plagg att ha i din lilla skyddslings garderob.