5 enfärgade huvtröjor på galgar med "Hello" tryckt på framsidan
Slät “Hello”-luvtröja för flickor
284,00 kr Select options
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Slät “Hello”-luvtröja för flickor

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Denna enfärgade “Hello” huvtröja för flickor är en favoritaccessoar för barn i kallt väder. Det är ett perfekt plagg som aldrig kommer att bli omodernt eftersom det är ett mångsidigt plagg. Den här huvtröjan kommer att hålla din lilla flicka varm och skön, särskilt under det kalla vintervädret. Den finns i en rad olika färger, så du kan välja precis vad du vill.
Saison

Printemps et automne

Matériau

Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Slät “Hello”-luvtröja för flickor

Den enfärgade huvtröjan med texten “Hello” för tjejer är ett måste för unga tjejer som letar efter en avslappnad och trendig stil.

Den återspeglar den glada, energiska personligheten hos de unga tjejer som bär den. Denna inskription är tillverkad med en högkvalitativ tryckteknik, vilket garanterar exceptionell hållbarhet och skärpa.

Huvtröja för flicka som gåva

Den här luvtröjan för tjejer, som har en vacker design, kan mycket väl ges som present till ditt barn eller dina vänner vid olika tillfällen som födelsedagar till exempel. Detta är en allergivänlig tröja av mycket god kvalitet.

Den har en praktisk huva som skyddar mot vind och regn, den enkla men eleganta designen på denna tröja förstärks av inskriptionen “Hello” tryckt i stora bokstäver på bröstet.

En söt tröja för flickor

Den här huvtröjan för liten flicka är så söt. Den är också lätt och enkel att ta med sig på familjeresor eller vandringar. Dessutom är den mycket slitstark och kommer att hålla i flera år.

Den här inskriptionen ger en touch av originalitet och modernitet till ensemblen, samtidigt som den förblir sober och lätt att matcha med andra garderobsplagg.

Den här vanliga huvtröjan för tjejer med inskriptionen “Hello” finns i en rad olika storlekar för att passa alla kroppsformer och är perfekt för stilmedvetna och bekväma unga tjejer.