Tre quiltade dunjackor med teddybjörnar för flickor i färgerna svart, blå och orange
Quiltad dunjacka med teddybjörnar för flickor
397,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Quiltad dunjacka med teddybjörnar för flickor

397,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

När det kalla vädret börjar göra sig påmint är det dags att skydda din dotter när hon går ut, oavsett om det är till skolan eller för att leka. Denna quiltade dunjacka med teddybjörnar för flickor är ett utmärkt sätt att göra just det.
Färg

Blå, Grön, Orange, Röd, Svart

Matériau

COTON

Sexe

Filles

Storlek

18 månader, 24 månader, 3 år, 4 år, 5 år

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Quiltad dunjacka med teddybjörnar för flickor

Den här dunjackan består av bomull som håller din flicka lika varm som om hon vore hemma och en huva som skyddar henne mot regn och är lösningen för den här vintern. Den heltäckande quiltningen ger också utmärkt värmeisolering, vilket innebär att ditt barn kommer att hålla sig varm även när det är riktigt kallt.

Och det går inte att förneka hur bedårande den här dunjackan är. De integrerade teddybjörnsöronen på huvan ger ett extra inslag till den charm som redan finns i den här plagget. Din lilla älskling kommer att se så söt ut i dem! Den bekväma, lösa passformen ger också gott om rörelsefrihet, vilket innebär att ditt barn kan leka och utforska som det vill. Dragkedjan framtill gör dem lätta att ta på och av.

Mer skyddad än någonsin

Låt inte regn och kyla hindra din dotter från att gå ut och ha kul, med den här dunjackan är hon mer skyddad än någonsin. Den här jackan är designad med högkvalitativa material och känsla för detaljer och är perfekt för höst och vinter.

Den här quiltade dunjackan är tillverkad av lätt men ändå slitstark polyester, som skyddar mot väder och vind utan att lägga på för mycket vikt eller volym. Den har en justerbar passform i midjan och ribbade muddar i ärmsluten som ser till att kylan inte tränger in i ärmarna. De lättanvända dragkedjorna gör det också enkelt för yngre barn att ta på och av jackan utan hjälp från föräldrarna.

Trendigt färgad dunjacka

Dunjackan har också en huva med söta teddybjörnar på toppen, vilket ger en lekfull touch till helheten och skyddar hans lilla huvud från regn och vind. Plaggets eleganta design och noggranna finish ger det en elegant och estetisk look. De diskreta sömmarna ger plagget en modern och trendig stil som är lätt att matcha med alla möjliga andra kläder. Allt som återstår är att välja vilken av de vackra färgerna som kommer att glädja ditt barn!