Vinterjacka för liten flicka med rosa motiv av Musse Pigg
Dunjacka med Musse Pigg-motiv för liten flicka
397,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Dunjacka med Musse Pigg-motiv för liten flicka

397,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Vi presenterar vår Musse Pigg vinterdunjacka för små flickor. Den är perfekt för vintersäsongen, eftersom den är speciellt utformad för att hålla ditt barn varmt. Dunjackan täcker ditt barns armar och huvan skyddar huvudet från kylan.
Matériau

Coton

Saison

Hiver

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Dunjacka med Musse Pigg-motiv för liten flicka

Dunjacka med Musse Pigg-motiv för små flickor är ett måste under de kalla årstiderna. Dunjackan har en bedårande design med den berömda Disneyfiguren och är både funktionell och estetiskt tilltalande.

Dunjackan har en avtagbar huva som kan justeras efter behov, vilket ger extra skydd mot väder och vind. Fickorna med dragkedja är perfekta för förvaring av småsaker som näsdukar eller handskar.

Jacka för flickor med dragkedja i sidan

Den här dunjackan för tjejerhar dragkedja i sidan och två framfickor. Ribbade elastiska muddar i ärmsluten gör den lätt att ta på och ger en bättre passform.

Dunjacka med Musse Pigg-motiv för små flickor är ett bedårande och praktiskt plagg som kommer att glädja fans av Disneys berömda mus.

Dunjackan är utformad för att skydda ditt barn från det kalla vintervädret tack vare den mjuka, varma vadderingen och den avtagbara huvan i fuskpäls.

Vinterjacka för liten flicka med rosa motiv av Musse Pigg

Bomullsjacka för liten flicka

Om du vill ha något sött och bekvämt till din lilla flicka, kommer denna dunjacka med Mickey-tryck för liten flicka att göra susen. Den är tillverkad av 100% bomull, vilket innebär att den är mjuk mot hennes hud.

Den främre dragkedjan gör den snabb och enkel att använda. Musse Pigg-motivet finns över hela dunjackan, vilket ger plagget en touch av finurlighet och skoj.

Dunjackans ljusa, glada färger passar perfekt ihop med Musse Piggs lekfulla anda, vilket gör dunjackan till ett perfekt val för små flickor som gillar att ha roligt samtidigt som de håller sig varma.