Rosa speldosa för små flickor
Speldosa för små flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Speldosa för små flickor

511,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Detta tillbehör innehåller också en speldosa för en liten flicka med en liten roterande figur. Vrid bara på nålen så spelar den en mjuk, lugnande melodi. Den är rosa, dekorerad med blommotiv och har en prinsessdesign. Det är en produkt som alla små flickor kommer att älska.
Matériau

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Speldosa för små flickor

Den lilla flickans speldosa är ett vackert föremål som kommer att glädja de yngsta. Med sin fina, feminina design är den speciellt utformad för att tilltala spirande små prinsessor. Speldosan är omsorgsfullt tillverkad och har ett högkvalitativt träöverdrag som ger den exceptionell hållbarhet.

Den släta, glansiga ytan ger en touch av elegans, medan de färgglada, glada designerna omedelbart kommer att fånga små flickors fantasi.

Förvaringslåda för smycken för flickor

Detta tillbehör är en förvaringslåda för förvaring av din dotters smycken. Den har tre lådor med handtag som gör den lätt att öppna och stänga.

Den lilla flickans speldosa är ett delikat och charmigt föremål som kommer att glädja de yngsta. Denna låda är utformad för att fylla små flickor med förundran med sina mjuka färger och förtrollande mönster.

Den är tillverkad av högkvalitativt trä, vilket gör den extremt robust och långvarig.

Plastlåda

Den här boxen är tillverkad av högkvalitativt, slitstarkt plastmaterial. Lådorna har alla tillräckligt med utrymme för att förvara hennes smycken, ringar, halsband etc.

Designen på denna speldosa är speciellt genomtänkt för små flickor. Den är dekorerad med vackra teckningar av prinsessor, enhörningar, blommor och andra feminina motiv som kommer att få de yngsta ögonen att tindra.

<Speldosan är också utrustad med en spegel, så att små flickor kan titta på sig själva medan de lyssnar på sin favoritmusik.